Sztárok tökéletes arcbőrrel

Lux-Factor | 2016. Március 16.
Nótár Mary, Horváth Éva és Balogh Edina mindig tetőtől talpig csinosak, a bőrük pedig ragyogó és egészséges. Már régóta szeretnénk megtudni, mik a bőrápolási titkaik és milyen termékeket használnak, most viszont feltárták a titkukat.
Sztárok tökéletes arcbőrrel

Balogh Edina elárulta: “A munkám megköveteli, hogy a bőröm mindig ápolt legyen, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom a Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémet. Már két hét alatt csökkenti a kifejezett ráncokat és kisimítja a finom vonalakat. A bőröm már néhány nap után hidratáltabb és ragyogóbb lett.”

Most Önnek is lehet fiatalos bőre sebészeti eljárások nélkül.

A kozmetikai iparban számtalan fiatalító kezelés létezik, amely varázslatos bőrfiatalítást ígér. Mielőtt belevágna a tökéletes bőrfiatalító keresésébe, vagy pillanatnyi megoldást választana, amelyet a plasztikai műtétek kínálnak, gondoljon egy természetes molekulára, amelyet egyre gyakrabban találni az öregedésgátló krémekben.

Ez a hialuronsav, amely természetesen jelen van a bőr szerkezetében és egy tökéletes megoldás mindazok számára, akik a természetes megoldásokat szeretik. A bőr öregedésével a sejtek elveszítik a hialuronsav-termelő képességüket, emiatt pedig a bőr veszít nedvességéből, feszességéből, és megjelennek a ráncok. A hialurosav színtelen folyadék, amely a vízmolekulákra kötődik a bőrben, ami láthatóan feszes bőrként vehető észre. A szervezetbe semmilyen idegen anyagokat nem visz be, a bőr természetes összetevője. A hialuronsavas töltőanyagok mellett a piacon megjelent a Lux-Factor szabadalmazott 4D Hyaluron formula, amely láthatóan csökkenti a ráncokat és lelassítja a bőröregedés folyamatát, valamint rendkívül hatásosnak bizonyult az invazív sebészet alternatívájaként.

Kelemen Veronika, gyógyszerkiadó szakasszisztens:

Szakemberként a ráncok csökkentése érdekében a Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémet ajánlom, amely 100%-ban természetes hialuronsavat tartalmaz. A krém természetes szabadalmazott 4D ránctalanító formulája lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is hatoljanak. A krém rendszeres használatával javul az arcbőr tónusa, a bőr pedig selymes és kisimult lesz, valamint nincsenek káros mellékhatásai. Magam is kizárólag a Lux-Factor 4D Hyaluron krémet használom, és nagyon ajánlom mindenkinek, aki egészséges és fiatalos bőrre vágyik!”

A LUX-FACTOR 4D Hyaluron ránctalanító krémet most megszerezheti promóciós áron, több mint 50%-os kedvezménnyel, csak a www.lux-factor.com weboldalon.

Exit mobile version