Hajhullás elleni megoldás

Lux-Factor | 2016. Március 17.
Krisztina a hajhullással a második szülése után szembesült először. Nagyon megijedt és kétségbeesetten kereste a lehető megoldást, amelyre néhány hónappal ezelőtt talált rá.
Hajhullás elleni megoldás

“Az első eredményekre nagyon hamar figyelmes lettem.”

“Az várható volt, hogy a szülés után erősebb lesz a hajhullás – mondja Krisztina. – Nekem viszont úgy tűnt, hogy rengeteg hajat veszítettem. Mindenhol hajcsomókat találtam, az egész lakásban és főleg a hajmosás volt szörnyű.” Több hónapon át próbált megoldást találni. “Rengeteg mindent kipróbáltam, sokat olvastam… Mindent rendszeresen és az utasítások szerint használtam, de semminek sem volt valódi hatása. A fodrászom javasolta a Lux Factor Hair szérumot. Az első változásokat hamar észrevettem. Három hét után a hajam már nem hullott annyira. Azután új hajszálak kezdtek nőni és a hajam is egyre dúsabb lett. Egyre kevesebb haj hevert a lakásban, a kocsiban, és hajmosáskor is már sokkal jobb volt.”

A Lux-Factor Hair hajhullás elleni terápiát három hónapig kell használni, és Krisztina esetében három hónap után most már senki sem sejtené, hogy a hajhullás valaha is gondot okozott számára. Ádám (Krisztina fodrásza) most minden látogatáskor megdicsér, hogy a hajam egyre jobb formában van, mondja nevetve Krisztina.

Szakértők: A természetes gyógynövények szabadalmazott kombinációja segít

“A fejbőrünkön néhány hajhagyma mindig nyugalmi fázisban található – mondja Kelemen Veronika gyógyszerkiadó szakasszisztens. – Néha viszont a hormonok miatt túl sok hajhagyma marad a nyugalmi fázisban.” Ekkor a haj kihullik és nem nőnek helyükbe új hajszálak. “Ilyenkor segíthet a Lux Factor Hair. A szérum természetes gyógynövények szabadalmazott kombinációját tartalmazza, amely serkenti a szőrtüszők működését, ennek következtében pedig a haj újra nő. A fejbőr is egészségesebb lesz, mert serkenti a vérkeringést. Erősíti a hajat a szőrtüsző mélyén és így a hajnak jobb és erősebb struktúrája lesz.”

“A szérum használata alkalmas férfiaknak és nőknek egyaránt. Megelőzi a hajhullást és serkenti az új hajszálak növekedését” – mondta el a szérumról Kiss Ádám, Krisztina fodrásza. A fejbőr láthatóan egészségesebb, a haj pedig fényesebbé válik. “A hajszálak erősebbek és egészségesebbek lesznek, könnyebb alakítani a hajat és olyan frizurát is csinálhatunk, amilyent egyébként nem tudnánk, világosabbra festhetjük a hajat stb.” A hajunk egészségéért viszont azt ajánlja, hogy kerüljük a stresszet, táplálkozzunk egészségesen, és soha ne bánjunk durván a hajunkkal.

Csak a NLC olvasói számára a Lux-Factor Hair hajhullás elleni termék a hair50 kedvezménykóddal most megkapható további -50%-os kedvezménnyel a www.lux-factor.com oldalán.

Exit mobile version