Majka feltárt egy titkot

Lux-Factor | 2016. Március 17.
A híres rapper és dalszövegíró bevallotta nekünk, hogy...
Majka feltárt egy titkot

A hajhullást és a kopaszodást meg kell azonnal állítani, amikor észreveszi a haja ritkulását, hiszen az eredmények sokkal jobbak és gyorsabbak lehetnek. Sokkal könnyebb megelőzni a hajhullást mint meggyógyítani a kopaszodást.

Hogyan előzhetjük meg a hajhullást?

1. Egészséges életmód
Az hajunk is tükrözi az egészségünket és a hajhullás gyakran valamilyen betegségről árulkodhat. Ezért fogyasszon sok gyümölcsöt és zöldséget, mert a B-komplex, a vas, a kalcium és a cink közvetlenül hatnak a hajunk egészségére. Mivel a haj fehérjéből és ásványi anyagokból álló szerves köteg, fogyasszon elegendő fehérjét is.

2. Ápolja a haját
Használjon minőséges samponokat és hajápoló termékeket. A balzsam felvitelekor inkább a hajvégekre összpontosítson, mivel azok gyakrabban töredeznek. A rendszeres hajvágás szintén hozzájárulhat az egészséges haj megőrzéséhez.

3. Kerülje a hajnak káros kellékeket és szokásokat
Annak ellenére, hogy természetes vagy növényi kivonatú a termék – minden hajfestő termék, hajgöndörítő vagy hajvasaló kedvezőtlen következményeket hagy maga után. A hajszárítás kiszárítja a fejbőrt és árt a szőrtüszőknek, ezért ha lehet, szárítsa a haját a levegőn. Továbbá kerülje a vizes haj dörzsölését a törölközőbe, mivel a haj ilyenkor nagyon érzékeny és nagyobb mennyiségben kihullhat.

4. Mikor kezdhetem a hajnövesztő szérum használatát?
A hajnövesztő szérumok hatása a legjobb közvetlenül a hajhullás észrevétele után. Az eredmények sokkal jobbak és gyorsabbak lehetnek, ha a használatát minél hamarabb kezdi. Válasszon olyan hajnövesztő szérumot, amely hatása ellenőrzött, természetes anyagokon alapszik és serkenti a hajnövekedést.

Kelemen Veronika, gyógyszerkiadó szakasszisztens a következőket mondta el a szérumról: “A hajhullás ellen kizárólag ellenőrzött és klinikailag tesztelt, kellő tanúsítványokkal rendelkező termékeket ajánlok. A Lux-Factor Hair kizárólag természetes alapanyagokból készül, amelyek megelőzik a hajhullást és serkentik a hajnövesztést, egyben pedig megőrzik az egészséges fejbőrt. A különbség már az első terápia után érezhető, átlagban kb. 6 heti használat után viszont már egyértelműen látható az eredmény.A szérum használata alkalmas férfiaknak és nőknek egyaránt.

Majka is a szérum használata mellett döntött és a terápia kezdése előtt a következőket mondta: “Most először határoztam el magam , hogy megnövesztem a hajam! Bármi lesz! Mivel magától egy idő után mindig megállt a növésben, ezért cselhez folyamodom! A Lux Factor hajnövesztő terméke azt mondják nem csak erre a célra jo, de a hajhulláson is segít!”

Csak a NLC olvasói számára a Lux-Factor Hair termék a hair50 kedvezménykóddal most megkapható további -50%-os kedvezménnyel a www.lux-factor.com oldalon.

Exit mobile version