Nyári Diána lenyűgöző szempillái

Lux-Factor | 2016. Március 17.
Teljesen természetes módon elérhetőek!
Nyári Diána lenyűgöző szempillái

Már egy ideje felfigyeltünk a fiatal színésznő gyönyörű szempilláira, és meg akartuk tudni, mi a titka. Eddig úgy gondoltuk az ilyen szempillák csak műszempillákkal elérhetőek.

Diána elárulta nekünk a következőket: “A munkám miatt estétől estére kik kell tennem a pilláimat megpróbáltatásoknak, s miután eltávolítom a műpillákat, az az első dolgom, hogy felvigyem a Lux-Factor szempillanövesztő szérumát! Így óvom a pilláim a töredezéstől és táplálom egyszerre.”

A szemek azok, amelyek először elvarázsolnak bennünket, ezért mindannyian szebb és hosszabb pillákra vágyunk.

A műszempillák egyre inkább veszítenek a közkedveltségükből, mivel a hosszan tartó használatuk számos kedvezőtlen mellékhatást hoz maga után. Emellett tartós károkat tehetnek a természetes szempilláiban, vagy akár a kihullásukhoz is vezethet, irritálhatja a szemet, és helyenként a pillák tartós kihullását is okozhatja, a ragasztót pedig nem egyszerű eltávolítani.

A jó hír viszont az, hogy most örökre búcsút mondhatunk a műszempilláknak, és teljesen természetes módon serkenthetjük a szempillák növekedését.

Ahogy Diánánál láthatjuk, van megoldás a természetesen hosszú és dús szempillákra – csak egy hónapon belül.

Jelenleg a piacunkon az egyik legminőségibb szempillanövesztő a Lux-Factor Eyelash szérum, amely Kelemen Veronika gyógyszerkiadó szakasszisztens szavai szerint minden kellő tanúsítvánnyal rendelkezik, tesztelt természetes összetevőkből áll, valamint teljesen biztonságos és nincsenek kedvezőtlen mellékhatásai.

A Lux-Factor szempillanövesztő szérumot 4000 fogyasztó tesztelte le, és a szérum rendszeres használata alatt (már 2-4 héten belül) akár 85%-kal is sűrűbb szempillákat értek el, a hosszúságuk 25%-kal nőtt, és legalább két árnyalattal sötétebbé váltak.

A szérum hatékonyságának és minőségének legnagyobb megerősítése viszont az, hogy a Lux-Factor Eyelash 28 napos terápiája után a felhasználók nem kívántak egyéb szempillanövesztő terméket használni.

A hatékonyságáról Horváth Éva, Nótár Mary, Keresztes Ildikó, Szinetár Dóra, valamint Nyári Diána is megbizonyosodott, és végül hozzátette: “Semmi spirál, semmi smink… Csak elképesztő hatás! Imádom a pilláim!”

Most Ön is elérheti a csábító tekintetet. Szerezze meg a LUX-FACTOR szempillanövesztő szérumot most promóciós áron, több mint 50%-os kedvezménnyel a www.lux-factor.com weboldalon.

Exit mobile version