Egy fotó, ami megmutatja, hogy jobban nézel ki, ha több kalóriát eszel

nlc | 2016. Szeptember 08.
Az Instagramon mutatta meg a fiatal nő, hogy néz ki a teste a 800 kalóriás diéta és az 1800 kalóriás diéta után. Meg fogsz lepődni, ha meglátod a fotót.

Madalin Giorgetta elképesztően sok lájkot kapott, pedig csak két fürdőruhás képet tett ki magáról. A bal oldali képen – ahol egyébként szintén szuperül néz ki – napi 800 kalóriát vett magához, amíg a jobb oldali képen éppen ezerrel több, napi 1800 kalóriát evett meg, mégis izmosabb.

“Amikor 800 kalóriát ettem egy nap, azt hittem egészséges vagyok…Tónustalan voltam, mert kevés fehérjét és szénhidrátot ettem. Egyébként 1500 kalóriára van szükségem, hogy ne éhezzek. A 800 kalóriás diéta alatt a saláta egyszerűen nem volt elég… Volt, hogy nem volt időm ebédelni, és akkor  nap végén megdicsértem magam, hogy de jó, mennyire keveset ettem ma. Végül egy személyi edző segítségét kértem. Ő azt mondta, egyek legalább fele-fele arányban szénhidrátot, majdnem elájultam. Ne essetek abba a hibába, amit elkövettem! Ne egyetek salátát, amíg ehettek édesburgonyát és banános palacsintát! Egyetek többet, és legyetek fittebbek! Működni fog!”

Természetesen mindehhez mozogni is kell, akkor lehet több kalóriát enni egy nap.

Emlékeztek a kismamára, aki szülés után hízott az edzések miatt, mégis jobban néz ki?

 Olvass még kalóriákról, edzésről az NLCafén!

ATTN

Exit mobile version