A Facebook tudja, ha szingli vagy

nlc | 2017. Január 10.
A Facebook akkor is tudja, hogy szingli vagy, ha nem állítottál be semmit a családi állapothoz, vagy azt kamuztad, hogy "bonyolult" szituációban vagy.

Már eleve ijesztő volt, mennyi mindent tud rólunk a közösségi Nagy Testvér, a Facebook, de most kiderült, hogy még arról is van tudomása, amit el sem árultunk neki. A Facebook ugyanis nem csak abból következtet családi állapotunkra, hogy mi mit adtunk meg a megfelelő rubrikánál.

A titok abban rejlik, hogy mennyit posztolsz! A Facebook adatai szerint a szinglik sokkal aktívabbak a közösségi oldalon, mint a párkapcsolatban élők: ha naponta kétszer posztolsz, a Facebook valószínűsíti, hogy szingli vagy, ha pedig ez csökkeni kezd, arra következtet majd, hogy friss kapcsolatba kerültél. Egy rövid emelkedés is megfigyelhető azoknál, akik épp készülnek összejönni valakivel.

 

Ez egyébként elég egyértelműnek tűnik, a kapcsolatba kerülés után ugyanis a párok többnyire a fizikai valóságban létrehozott interakciókra cserélik az online kapcsolatteremtést.

A Facebook egyébként azt is megállapította, hogy ha a párok mégis posztolnak, akkor azok viszont sokkal boldogabbak, több pozitív tartalma van az update-eknek.

 

Mirror

Exit mobile version