Ha nem tetszem, ne nézz rám! – nem foglalkozik a kritikákkal a plus size rúdtáncos

nlc | 2017. Február 21.
Nem hagyja, hogy az otromba megjegyzések és a gonosz kritikák elvegyék a kedvét szexi hobbijától és attól, hogy inspiráljon másokat.

A 36 éves Jamie Hines másfél éve kezdett komolyan foglalkozni a rúdtánccal, de mint mondja, egyáltalán nem azért, hogy az alakján változtasson. “Szerettem volna több önbizalmat, és biztos voltam benne, hogy ehhez a mozgás az első lépés” – mondja a plus size nő, aki azóta a rúdtánc mestere lett: rendszeresen vállal fellépéseket és saját csoportja is van.

“Van egy saját Instagram-oldalam is, ahol a követőimmel és a barátaimmal mindig megosztom a legfrissebb eredményeimet és az új figurákat is, ha kitalálok valami újat” – mondja, majd hozzáteszi, a netes trollok eddig elkerülték az oldalát, de biztos benne, hogy ez nem marad így sokáig.

“Az oldalamon még soha senki nem kritizált azért, hogy úgy nézek ki, ahogy. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne érnének negatív tapasztalatok.” A fiatal nő elmondta, egy-egy fellépésén a vendégek megjegyzéseket szoktak tenni a külsejére. “A közönség soraiban ülő barátaim többször is hallották már, hogy a testemet vagy a súlyomat kritizálták.”

Jamie azt mondja, nem figyel ezekre a megjegyzésekre, ennél sokkal fontosabbnak tartja ugyanis, hogy jól érezze magát a bőrében. “Nem mindenkinek tetszhet ugyanaz. Ha valakinek gondja van a külsőmmel, azt tanácsolnám neki, hogy ne nézzen rám” – mondja Jamie, aki büszke arra, amit elért.

“Az oktatóm azt szokta mondani, hogy a túlsúlyos táncosoknak sokkal nehezebb dolga van, mint a vékony testalkatú társaiknak, hiszen nekik jóval több súlyt kell megemelniük a rúdon. Büszke vagyok arra, amit az elmúlt másfél évben elértem: onnantól, hogy meg se bírtam mozdulni, eljutottam oda, ahol most tartok. És ez még nem a vége.”

Olvass még többet a plus size-ról az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version