4 esküvői trend, amiről még tuti nem hallottál

nlc | 2017. Március 10.
Utánajártunk, melyek a trendi esküvői szokások: a silent discótól egészen az élőfestésig üdítően friss ötletekre akadtunk!

Sok pár érez egyfajta nyomást, hogy az esküvője klasszikus, időtlen, netán tradicionális legyen. Pedig ha nem érzik a magukénak, érdemes elrugaszkodniuk az elvárásoktól: teremtsék meg inkább a saját hagyományaikat! Ki tudja, lehet, hogy ami ma friss és ropogós, esetleg meghökkentő esküvői trendnek számít, 20 év múlva éppolyan klasszikus lesz, mint a menyecsketánc. Íme, 4 szupermodern esküvői szokás, amiről lehet, hogy tőlünk hallasz először!

1. Silent disco

Aki inkább beszélgetni szeretne mulatás helyett, megteheti egy fejhallgatós buliban, azaz silent discóban, ahol a táncolók fejhallgatón keresztül hallják a zenét – akin pedig nincs rajta az eszköz, az csak néma csöndben táncoló embereket lát. Így még a belvárosban, szomszédoktól körülvéve is hajnalig mehet a buli!

2. Élőfestés

A live painting, azaz élőfestés egy olyan friss szokás, ami épp a legrégebbi hagyományokhoz nyúl vissza. Hát nem sokkal romantikusabb, ha a szertartásról egy csodás festmény készül, mint sablonos fotók tömkelege? Ráadásul egy festményt sokkal nehezebb fotóbombázni is!

3. Tiarák és fejdíszek

Az esküvőjén minden lány szeretné hercegnőnek érezni magát, és az új trendnek hála meg is teheti: bátran cseréld a fátylat egy diszkrét tiarára vagy fejdíszre – a lényeg, hogy érezd gyönyörűnek magad!

4. Fűcsokrok

 Ahogy nem kötelező a fátyol, úgy a virágcsokorhoz sem kell ragaszkodni – ha neked jobban tetszik egy natúr, természet ihlette zöld csokor, ez az új trend a te kezedre játszik!

Apartment Therapy

Exit mobile version