Senki sem akarja elhinni ennek az anyukának, hogy öt gyermeket szült

nlc | 2017. Április 11.
A személyi edzőt Instagram-oldalán rendszeresen támadják azzal, hogy túlságosan fit ahhoz, hogy többször anyuka legyen.

A 35 éves Simone Gately büszke ötgyermekes anyuka, aki nem rejti véka alá, hogy még az újszülöttek mellett is tartotta szigorú edzéstervét, és hetente kétszer edzett. A brit nő a Daily Mail című brit lapnak beszélt arról, hogy öt gyermekét egy hatéves periódus alatt hozta világra: legidősebb gyermeke most 10, legkisebb pedig hároméves.

A személyi edzőként dolgozó anyuka beszélt arról is, Instagram-oldalán rendszeresen támadják őt azért, ahogy kinéz. “Kizárt dolog, hogy egyetlen gyermeket is a világra hozott volna ez a nő, nemhogy ötöt” – mutatja az egyik fotója alá érkezett kommentet, majd egy másikat is, ami azt pedzegeti, Simone minden bizonnyal örökbe fogadta gyermekeit.

Sokan vannak azok is, akik önimádónak, hovatovább narcisztikusnak bélyegzik Simone-t, aki állítja, semmiben sem különbözik más anyukáktól. “Pont olyan vagyok, mint bármelyik másik nő, aki a munkája mellett igyekszik menedzselni a családja életét is” – mondja Simone, majd hozzáteszi, rendszerint reggel hatkor kel, fut egy keveset, hogy aztán elindítsa az iskolába a nagyobb gyermekeit.

Szerencsére Simone-t nem csak a negatív kommentek találják meg az Instagramon. Azt mondja, minden kritikára jut egy kedves, inspiráló üzenet is azoktól, akik példaértékűnek tartják a kitartását és az elhivatottságát. 

Olvass még többet az anyaságról az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version