Napi 3 kanál üres rizsen él a koreai színésznő

nlc | 2017. Április 20.
A népszerű dél-koreai színésznő nemrégiben fedte fel karcsú alakja nagy port kavaró titkát: összesen 3 kanál üres rizst eszik minden egyes nap.

A népszerű színésznő, Lee Tae-Im nemrégiben sokakat megdöbbentett, mikor egy tévéműsorban szokatlanul lefogyva jelent meg. Lee korábban is csinos, egészséges alakkal bírt, de különös karcsúsága ezúttal a műsorvezetőknek is szemet szúrt.

A fiatal színésznő elárulta, hogy hat hónapja szigorú diétát követ: új étrendje előírása szerint naponta mindössze három kanál rizst ehet. Lee azt mondja, azért szánta rá magát a drasztikus diétára, mert korábban két másik színésznővel vállalt közös fotósorozatot, és nagyon bántotta, hogy Park Han-Byul és Lee Chae-Jung sokkal jobb formában vannak nála.

Lee elismerte, hogy az aszketikus diéta nem annyira egészséges, és azt mondta, ismerősei hatására már meg is próbált változtatni életmódján. Játékosan azt is hozzátette, hogy a napi 3 kanál rizst a jövőben napi 6 kanálra emeli, de remélhetőleg komolyan is tesz valamit a kiegyensúlyozott étrend érdekében. 

 

Oddity Central

Exit mobile version