Arnikamed Dolo gél – természetes segítség

nlc | 2017. Június 22.
Az aktív életmód, a sport, a megszokottól eltérő fizikai megterhelés próbára teszi törékeny szervezetünket. Gyakran szerzünk kisebb-nagyobb sérüléseket, véraláfutásokat, vagy éppen izomhúzódások keserítik meg mindennapjainkat. Az Arnikamed Dolo gél segítséget jelent ilyen esetekben! Hagyományos növényi gyógyszer, melynek bizonyított a 30 éves gyógyászati felhasználása.

Kortól és nemtől függetlenül nap mint nap ki vagyunk téve a sport, fizikai munka vagy éppen egy rossz mozdulat okozta fájdalmas sérülések lehetőségének. Az Arnikamed Dolo gél véraláfutások, rándulások, helyi izomfájdalmak enyhítésére nyújt megoldást 12 éves kortól.

Hatékonyságát a benne rejlő árnikavirág-tinktúrának köszönheti.

Népgyógyászati alkalmazása

Az árnikát a népgyógyászatban kivételesen hatékony gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító, külsőleg fertőtlenítő, sebgyógyító hatása miatt vérömlenyek, csonttörések okozta ödémák, zúzódások, rándulások kezelésére használták, és reumatikus panaszokra is kiváló gyógyírnek tartották.

Az Arnikamed Dolo gél megoldást nyújt különböző eredetű, mozgás közben fellépő fájdalmak enyhítésére. Enyhíti a véraláfutások, rándulások és helyi izomfájdalmak okozta kellemetlen tüneteket. Naponta kétszer-háromszor vékony rétegben kend be az érintett területet az Arnikamed Dolo géllel. Az alkalmazás időtartama legfeljebb 2 hét lehet, ám amennyiben a készítmény alkalmazása mellett a tünetek 3-4 napnál hosszabb ideig fennállnak, fordulj kezelőorvosodhoz.

Keresd a gyógyszertárakban, orvosi rendelvény nélkül is kiadható gyógyszer (VN)!

 

Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

 

Exit mobile version