Ez a 3 kép bizonyítja, miért nem érdemes hinni az előtte-utána képeknek

nlc | 2017. Augusztus 08.
Egy amerikai fitnesszblogger három, alig fél percen belül készült képpel mutatja be, miért átverés az ilyen képek jó része.

Senki sem néz ki úgy a nap 24 órájában, mint ahogy a közösségi oldalára töltött képeken” – írja Instagram-posztjához Lauren Tickner. Az amerikai fitneszblogger, aki oldalain rendszeresen posztol edzésvideókat és önbizalomnövelő írásokat, legutóbbi posztjában éppen azt szerette volna rajongóinak bebizonyítani, hogy nem érdemes bedőlni a látványos és népszerű előtte-utána képeknek.

Az ilyen típusú képeknél egyáltalán nem számít az alakod, a testtartásod annál inkább” – írja a fiatal nő, aki a poszthoz három olyan képet tett közzé, amit alig fél perc különbséggel csinált. Részletesen leírja azt is, mennyire sokat számít, hogyan tartja a gerincét, mennyire nyomja ki a fenekét, húzza be, vagy tolja ki a hasát.

“Nem hiszed el, pedig igaz: már azzal alapjaiban változtathatod meg az alakod, ahogy állsz” – írja Lauren, aki azért döntött úgy, hogy közzéteszi a leleplező posztot, mert úgy veszi észre, túl sokan tekintenek példaként ezekre az átverős képekre. “Túl sok olyan kommentet olvasok, hogy példaképem, célom vagy ehhez hasonló” – mondta a Metro című brit lapnak, majd hozzátette, a képeknél sokkal fontosabbnak tartja a testtudatos képzést.

Lauren a lapnak elárulta, posztja rengeteg kommentet kapott. A legtöbben hálásak voltak a fiatal nőnek, amiért felhívta erre a figyelmet, de kapott kritikát is. “Szerencsére elég erős vagyok mentálisan, hogy elviseljem a leggonoszabb megjegyzéseket is – mondta. – A célom az, hogy rádöbbentsem az embereket: ahhoz, hogy megváltoztassák a testüket, tenni is kell, nem elég másokat piedesztálra emelni.

Olvass még többet a testképről az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version