Nagy lábápoló teszt: nekünk ez bevált

J.G. | 2017. Augusztus 17.
Az az izgalmas a terméktesztekben, hogy olyan készítményekkel is találkozhatsz, amilyenekkel korábban még nem volt dolgod. Így esett ez most az én esetemben is: a legtöbb szépségápolási guru a lábápolást ugyan nélkülözhetetlennek tartja a 21. századi trendi nők esetében, mindez részemről eddig kimerült annyiban, hogy időnként használtam a sarokreszelőt, és ha úgy éreztem, hogy szükségem van rá, bekentem a lábam testápolóval.

Talán éppen ezért is nyílt tágra a szemem, amikor megkaptam a feladatot, hogy próbáljak ki, és véleményezzek egy lábápoló krémet. Mivel túl sok terméktesztem nem volt eddig, örültem a feladatnak, ha másért nem is, hát azért, hogy legalább 2-2 percre, amíg te és a többi netező ezt olvasod, fontosnak érezhessem magam. Másrészről viszont minden lehetséges súlyával ráült a vállamra a kétség, hiszen fogalmam sem volt, hogy én, akit lábápolás-szakértőnek nevezni méltatlanul vicces lenne, vajon mit is írhatnék erről a készítményről.

Aztán, miután lelkileg is felkészültem a házi tesztre, az első adandó alkalommal, amikor a gyermekeim nem tobzódtak a közelemben, és volt arra esélyem, hogy pár percen át a Mit egyek, anya? vagy a Hol a pólóm, anya? szakzsargonokat kizárva magamra összpontosítsak, elkezdtem tanulmányozni a használati útmutatót. Szerencsére tök jól össze volt foglalva a teendőm, így gyorsan bekentem a lábaimat, kevés krémmel, lentről felfelé, ahogyan azt kell. Hogy azon az ominózus estén a fáradtláb-érzés megvolt-e, hirtelen nem tudom megmondani, de az biztos, hogy amit a krém használatát követően éreztem, bizony nagy meglepetést okozott. Ugyanis ahogyan a Cedralex csomagolásán feltüntették, a végtagjaim tényleg (de komolyan!) felfrissültek, és olyan könnyeddé váltak, mintha a valós kilóim helyett pillesúlyt kellene hordozniuk. Megsúgom, már csak ezért is hálás vagyok a készítménynek, hogy a lánykoromat idézi.

De nemcsak ez volt az egyetlen nagyszerű hozadéka a tesztnek. Ugyanis a könnyedség mellett tényleg hidratálta a bőrömet a termék. Nekem ráadásul az is nagyon megnyerő benne, hogy nem zsíros állagú, hanem könnyed és olyan hamar felszívódik, hogy ha nem figyelsz, magad sem lehetsz biztos benne, hogy felkented. S bár nem panaszkodtam korábban a lábszáramra, meg kell hogy mondjam, ez az ápoló igazán lággyá tette a bőrömet, jó volt utána megérinteni. Mindezeket tapasztalva nemcsak annak örültem már, hogy lesz mit írnom, hanem elkezdtem élvezni a hatását. Sőt azt is megfogadtam, hogy bizony nem adom alább, a következő napokban – összekötve a hasznosat a kellemessel – megteszem ugyanezt még akkor is, ha lassan lábápolási szakértővé válok.

A következő próbák legalább olyan élvezetes felfrissülést hoztak, mint az első élmény. Mára pedig rutinná vált a mindennapos rituálé. Sőt, a férjemet is sikerült közben rávennem, hogy tegyen egy próbát a krémmel. Szerencsére nem sokáig kellett győzködnöm, mert épp az egyik éjjel futott le egy hivatalos félmaratont. (Büszke vagyok rád, szívem!) Így mondanom sem kell, jól esett fáradt lábainak a felfrissülés. Bár ő arra nem tért ki, hogy mennyire érzi lágynak a bőrét és hogy hidratálta-e a krém, de az illatát többször megdicsérte. Sőt a nagy közös teszt után többször magától is elővette a Cedralexet.

Szóval, összefoglalva a nagy lábápolási tesztet, ez a vége: ahogyan a leírás ígéri, a termék valóban frissít, sőt üdít is, és olyan könnyeddé varázsolja a lábakat, amilyenekre mindig is vágyunk. Az állaga szuper, villámgyorsan felszívódik és érezhetően lággyá teszi a bőrt. A sport kapcsán pedig egy olyan morcos harcosnak is bevált, aki tuti, hogy nem mondana jót róla még akkor sem, hogy én kérem erre. Ezért szerintem nálunk lesz a polcon még akkor is, ha ez a tubus elfogy. S bár nem a legolcsóbbak közé tartozik, mivel nagyon kevés kell belőle, nem kell gyakran költeni rá. Mit is szoktak ilyenkor mondani? Aki nem hiszi, járjon utána. Garantáltan nem fog csalódni.

Exit mobile version