Gyomorszűkítése után 40 kilót fogyott az addig szinte mozdulni sem képes Mihály

nlc | 2017. Szeptember 06.
Hegedűs Mihály jelentős túlsúlya miatt évekig csak úgy tudta elhagyni a lakást, ha levitték őt a lépcsőn. Néhány hónappal ezelőtt az RTL Klub mutatta be a férfi történetét, akinek a túlsúlya és a súlyos cukorbetegsége miatt veszélyben volt az élete. A riport láttán egy plasztikai sebész ingyen megoperálta Mihályt, aki mostanra leadott 40 kilót, és elhagyta az inzulinkezelést is.

A férfi hét éve ápolja magatehetetlen anyósát, miközbenbmaga is súlyos cukorbeteg lett, és 65 kilót hízott, így az ő élete is veszélybe került. Hiába próbált fogyni, betegségei miatt nem tudott. Orvosa akkor azt mondta, hogy a gyomorszűkítő műtét segíthet, ám az nagyon drága, a férfi nem tudta volna állni annak költségeit.

Be vagyok zárva egy zsírbörtönbe, amiből nem tudok szabadulni

– mondta hónapokkal ezelőtt az RTL Klubnak. A csatorna akkori riportját látva azonban egy plasztikai sebész felajánlotta, hogy ingyen megoperálja a férfit. Hegedűs Mihállyal az orvos gyakorlatilag csodát tett, páciense három hónappal a műtét után már negyven kilóval kevesebb. Ezzel Mihálynak egy régi vágya is teljesülhetett, a sok feleslegtől megválva már képes volt egyedül lemenni az utcára és sétálni egyet. 

Mihály azóta mindennap sétál, és edz, és míg a műtét előtt naponta 4-szer 160 egységnyi inzulinnal szúrta magát, mostanra teljesen el tudta hagyni az inzulinos kezelést. A férfi azonban azt mondja, hogy nem akar az eddig elért eredménnyel megelégedni, eredeti súlyát szeretné visszanyerni, amihez még további 80 kilót kell fogynia. 

Exit mobile version