Kicikizték miután 160 kilót fogyott, zseniálisan reagált a nő

nlc | 2017. Szeptember 29.
Jacqueline 226 kiló volt, mikor egy kellemetlen élmény miatt rászánta magát a fogyókúrára. 5 év alatt több mint 150 kilót fogyott.

Mielőtt fogyókúrába kezdett volna, a 30 éves Jacqueline Adant a világból ki lehetett volna üldözni egy fürdőruhával. Nem szerette a testét, de ami ennél fontosabb, nem volt büszke magára, ezért tartózkodott attól, hogy a nyilvánosság előtt abban mutatkozzon.

Öt éve változott meg minden, mikor Jacqueline Disneylandben beszorult az egyik vidámparki játékba. „Akkor megfogadtam, hogy ez többet nem fordulhat elő. 226 kiló voltam ekkor” – mesélte a Today.com-nak a fiatal nő, majd hozzátette, ma már 160 kilóval könnyebb, és sokkal boldogabb.

A közelmúltban először voltam fürdőruhában a strandon. El se tudom mondani, milyen nagyszerű érzés volt. Először picit aggódtam a reakciók miatt, pláne, hogy egy fiatal pár ült a parton, és mikor megláttak a fürdőruhámban – ami hosszú ujjú – nevetni kezdtek. Megtorpantam, de aztán, ahelyett, hogy megfutamodtam volna, vettem egy nagy levegőt, kihúztam magam, és bementem a vízbe.

Jacqueline sajnálja, hogy az elmúlt éveinek egyik legszebb napját beárnyékolta a fiatal pár reakciója, de azt mondja, már nem zavarják a történtek. „Rájöttem, hogy nekik kettőjüknek fogalmuk sincs a velem történtekről. Nem tudhatják, hogy 160 kilót fogytam, hogy hogy néztem ki ezelőtt. Ha újra találkoznánk, minden bizonnyal megölelném őket, hogy rájöjjenek, a mai világban több szeretetre és együttérzésre van szükség ítélkezés helyett.”

Olvass még többet a pozitív testképről az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version