Te mivel koccintasz idén? Bemutatjuk az ünnepek új italát! (X)

hirdetés | 2017. December 08.
Különleges koktélrecepttel


Újdonság az alkoholos italok világában! Az idei ünnepek különlegessége egy hazai ízlésre komponált, nemzetközi trendeket követő új ital, egy új íz, egy új stílus, a FORISOLA. Az ital különlegessége a minőségi bor, a frissítő buborékok és a világ különböző tájairól összeválogatott, egzotikus fűszerek izgalmas találkozásában rejlik. A fűszerek körbefonják és kiemelik a hazai borok karakteres ízeit, míg a buborékok játékossággal töltik meg a pillanatot. Kiváló kísérője a családi és baráti összejöveteleknek, táncolós estéknek, mély beszélgetéseknek, romantikus perceknek. A nem is bor, nem is pezsgő, valójában prosecco jellegű FORISOLA Keep Smiling az édesebb, egzotikusabb italok kedvelőit ejti rabul, míg a FORISOLA Access frissessége a száraz italok szerelmeseinek készült.


Legyen az idei ünnepek jelmondata a valami régi, valami új! Törd meg a hagyományokat, és nyiss az új felé! Már az első korty FORISOLA után érezni fogod, hogy ez az ital egyszerre ismerős és mégis szokatlan. Az új italkülönlegesség nemcsak az újdonságokat keresőknek, de a borospohár után bátortalanul nyúlóknak is egy új élmény, új kaland. A fűszerekkel megbolondított prosecco önmagában is kitűnő kísérője az ünnepi ételeknek, a készülődésnek vagy családi koccintásoknak.


Van azonban egy jó hírünk a koktélok szerelmeseinek is! A FORISOLA Access egyedi íze kiváló koktélalapanyag. Egy pohár frissítő FORISOLA 1 cl vodkával és ugyanennyi málnasziruppal megbolondítva pillanatok alatt visszarepít minket gondolatban a fülledt, nyáresti emlékek birodalmába. Kísérletezz vele bátran! További koktélinspirációkért pedig ide kattints! Egészségedre!

A nagysikerű FORISOLA Keep Smiling és Access italokat keresd az Auchan áruházakban!

Exit mobile version