Exkluzív szemkörnyékápolás – kipróbáltuk a Skincode Exclusive Cellular ránctalanító szemkörnyékápoló krémet

nlc | 2018. December 04.
A Skincode Exclusive Cellular Ránctalanító szemkörnyékápoló krém azt ígéri, segít halványítani a már kialakult ráncokat, sötét karikákat és csökkenti a szem alatti táskákat. Teszteltük.

A Skincode Exclusive Cellular Ránctalanító szemkörnyékápoló krém már letisztultan elegáns, ezüst-fehér csomagolásával is a luxus érzetét kelti. A dobozban a tégely mellett egy spatulát is találunk, így nem kell az ujjunkkal nyúlkálnunk a krémbe.

Összetevői az ACR G2, kőriskéreg-kivonat, koffein, B5-provitamin és a jojobamagolaj. Azt ígéri, segít halványítani a már kialakult ráncokat, sötét karikákat és csökkenti a szem alatti táskákat. Formulája parabénmentes, bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt, állatokon nem tesztelt.

Az ACR G2 két komplex exkluzív kombinációjából áll, ezek a Syn®-Tacks és a szójaglikogén. Ezek együttesen hatnak, segítenek a felhám és a bőr természetes megújulási folyamatainak helyreállításában, amely az évek múlásával egyre csökken. Hatásukra láthatóan halványul az apró ráncok megjelenése, javítják a bőr felső rétegét, a bőr ragyogóbbá, feszesebbé válik. Emellett intenzíven hidratálják a bőrt, segítik a bőr rugalmasságának megőrzését, és elősegítik a sejtek megújulását is. Az ACR G2 ugyanakkor véd az UV sugárzás káros hatásaitól és a szabad gyökök káros hatásaitól is, miközben visszaadja a bőr igazi szépségét.

 

Skincode Exclusive Cellular Ránctalanító szemkörnyékápoló krém

Nagyjából egy hete, reggel-este használom a szemkörnyékápolót. Maga a krém telt, gazdag textúrájú, egészen diszkrét, tiszta illattal. Felkenéskor selymes, finoman hűvös érzetet ad a szemkörnyéknek, a bőrben gyorsan eldolgozható. Közvetlenül utána olyan, mintha nyugtató borogatás lett volna a szemeimen. Mivel a bőröm nagyon száraz, a szemem környékén gyakran kellemetlenül húzódik a bőr, ezt az érzést azonban a krém a napi két alkalmazás mellett gyakorlatilag teljesen megszüntette.

A szemem alatti, kékes karikáim észrevehetően halványodtak a használat napjaiban. Mindemellett, mivel reggelente erre sminkeltem, észrevettem azt is, hogy az alapozó, illetve a szemhéjpúder szinte egyáltalán nem ült be a szemem körüli kis szarkalábakba. 

Mindent egybevetve elmondható, hogy egy valóban prémium minőségű termékről van szó, mely nem csak nevében, de hatását tekintve is exkluzív kategóriát képvisel.

Exit mobile version