25 év után először húzott bikinit, meg is örökítette

nlc | 2019. December 28.
A 38 éves Sarah egész mostanáig rettegett környezete reakciójától. Most azonban vett egy nagy levegőt, és hatalmas lépést tett a komfortzónáján kívülre.

Sarah Sapora 13 éves volt, amikor utoljára bikinit húzott. Azóta 25 év telt el, Sarah pedig most ismét elég erősnek érezte magát ahhoz, hogy felhúzza a falatnyi ruhadarabot. Elárulta, mostanáig rettegett attól, hogy az alkata miatt mások majd kinevetik, esetleg kritizálják, aztán rájött, nincs oka a félelemre.

“Mindig is szerettem magam, bárhogy néztem is ki, és hiszem, hogy mindenkinek joga van ahhoz, hogy jól érezze magát a testében” – mondta, majd bevallotta, azzal, hogy ennyi év után bikinit húzott, sőt, még fotót is készített magáról, hatalmas lépést tett a komfortzónáján kívülre. “Szerencsére egyáltalán nem bánom, hogy így tettem, mert végre megtapasztalhattam, milyen igazán szabadnak lenni.”

Sarah beszélt arról is, hogy szerinte a boldogság igazi alapja a szeretet, és amíg mellettünk van az, akit igazán szeretünk, addig semmi más nem számít. A 38 éves nő egyébként saját blogot is vezet, kimondottan azért, hogy másokon segítsen. “A legfőbb célom az, hogy meggyőzzem az olvasóimat: ahelyett, hogy aggodalmaskodnak azon, mit gondolnak róluk mások, inkább csinálják azt, ami igazán boldoggá teszi őket.”

Olvass még többet a pozitív testképről az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version