Mindenki azt hiszi, hogy ilyen tacskó nem is létezik, pedig de

nlc | 2020. Július 05.
Moo egy ún. piebald törpe tacskó, akinek különleges bundája miatt gazdája sokszor megkapja, hogy biztosan csak trükkösen öltöztette fel, esetleg manipulálja a kutyájáról készült képeket.

Moo, a 7 hónapos törpe tacskó Miami-ban él gazdájával, Victoria Hoffmannal, és már több mint 13 ezer Instagram követője van. Nem véletlenül, mert egy különleges, ún. tarka-foltos piebald bundájú kutyáról van szó, amitől a szőre úgy fest, mint egy dalmatáé vagy egy tehéné.

Moo 24 éves gazdája elmondása szerint sokan kérdezik, hogy valóban ilyen-e a kiskutya eredeti színe, nem csak egy trükkös kutyakabátról van szó, amit ráadott. Ám Victoria esküszik, hogy a törpe tacskó bundája valóban is így néz ki. Ráadásul a piebald kategórián belül is különleges kutyáról van szó, mert a fehér alapon foltos bunda ellenére a feje klasszikus fekete-barna tacskó színű.

Ezek után nem véletlen, hogy sokan imádják a közösségi oldalon is a különleges, cuki kiskutyát. „Amikor sétálni megyünk, sokan megállítanak, és kérnek meg rá, hogy egy közös fotót készíthessenek Moo-val. Egy igazi kis sztár a kutyám, akinek ráadásul nagyon jó a természete: egy igazi játékos, vicces, nagyon kedves kiskutya – árulta el Victoria.

(via)

Még több különleges kutya az nlc.-n: 

Exit mobile version