Könnyekig hatódott Ryan Reynolds az összeégett fiú Deadpool-mutatványától

nlc | 2020. Szeptember 08.
Az álmom válna valóra, ha Ryan Reynolds észrevenné a posztom - írta a képhez John Quinn. Észrevette.

John Quinn négyéves volt, amikor majdnem meghalt: a család pajtájában játszott, amikor kutyájuk fellökött egy gyertyát, a fiú pedig majdnem bent veszett az égő épületben. Teste 95 százaléka megégett, az orvosok biztosak voltak benne, hogy nem éli túl az éjszakát. Túlélte, bár alig; fél évre mesterséges kómába ejtették és megkezdték a kezelést. Az egyértelmű volt, hogy sosem lesz a régi: a bőrén nem maradt ép felület, ujjait is elvesztette, arca pedig a felismerhetetlenségig deformálódott. Most 21 éves, több mint száz operáción van túl és bár külseje miatt rengeteg beszólást kap, nem hagyja, hogy ez határozza meg életét: testépítő, motivációs előadó és orvostanhallgató, tervei szerint 2023-ban végez is. 

Quinn ezen kívül Jadiant néven cosplayer is, azaz szuperhősök és egyéb filmekből, képregényekből ismert szereplők ruháit és mozdulatait alteregóként magára öltve pózol az interneten, egészen nagy sikerrel. “Specialitása” Deadpool, nem véletlenül: a 2016-os mozifilmben (amelynek azóta a folytatása is megjelent) Ryan Reynolds játssza az agresszív, elmebajos, mocskos szájú, de azért jószívű antihőst. Eredettörténete szerint szintén összeégett, igaz, sugárfertőzéstől. Deadpool sokat segített Quinnek, hogy meg merje mutatni önmagát: a profi jelmezben egyenesen jól mutatott összeégett bőre, és még az izomzata is megvan az igazi cosplayhez.

Legutóbbi Deadpool-képét azzal posztolta, hogy egy álma válna valóra, ha az Instagramon szintén aktív Ryan Reynolds reagálna rá. Még spárgázni is megtanult csak a kép kedvéért. Reynolds nem csak megtalálta, hanem kommentelt is: azt írta, a poszt “megcsinálta az évét”, le sem tudja írni, mit jelent neki. Spárgázni egyébként ő is tud: évente egyszer, és azt is lehetőleg egy kórház előterében.

Forrás: Jadiant/Instagram

Az internet természetesen felkapta a sztorit, és nem csak Jadiantet zárta a szívébe, hanem a kollégáit és barátait előszeretettel trollkodó Reynolds státuszát is bebetonozta, mint a világ talán legjobb fej sztárszínészét.

Még több cosplay

Exit mobile version