Nyári napsütötte bőrszín hiperpigmentáció nélkül! (x)

hirdetés | 2022. Május 23.
Szinte az első tavaszi meleg nap ígérete is elég ahhoz, hogy úgy érezzük, közeleg a nyár, vele együtt, a bőrünket melegen simogató napfény, és a csodás napbarnított bőr.
Nyári napsütötte bőrszín hiperpigmentáció nélkül! (x)


Ma már szerencsére van elég információnk arról, hogy tudatosan és biztonságosan élvezzük a nap sugarait, akár a mindennapokban, akár egy nyári sétán, kiránduláson vagy éppen a vízparton. A napsugarak már nem csak a tökéletesen bronzosra barnult bőrt jelentik, hanem a legtöbben azzal is tisztában vannak, hogy milyen károkat okozhat a túlzott napozás a bőrünknek.

Elsősorban az arc, a dekoltázs és a kéz bőre az, ami a leginkább ki van téve az UV-sugárzásnak, ezért ezeket a bőrfelületeket nem elég csak nyáron napozás közben óvni, hanem egész évben speciális és következetes védelemmel kell ellátni. Jól tudjuk, hogy az UVA sugarak könnyedén áthatolnak a felhőkön, az üvegen, így akkor is hatással vannak a bőrünkre, amikor igazán nem is süt a nap. Ezek a sugarak azonban nem csak a csodás barnulásért felelősek, hanem a korai öregedés jeleiért, a ráncokért és a nem kívánatos pigmentfoltokért is.


Amikor hosszabb ideig éri napfény a bőrünket, az UV-sugarak áthaladnak az epidermiszen, és stimulálják a bőr pigmentációs sejtjeit, vagyis a melanocitákat. A melanociták az UV-sugárzás hatására nagy mennyiségű melanint állítanak elő. Ezek azok a pigmentek, amelyek sötétebbé teszik a bőrünket, vagyis nekik köszönhetjük a nyári barnaságot. Elfordul azonban, és sajnos nem ritkán, hogy a melanocita nem áll le a termeléssel és a rendellenesen nagy mennyiségű melanin pedig nem oszlik el a bőrön egyenletesen, hanem különböző sötétebb foltokat, úgynevezett hiperpigmentációkat okoz a bőrünkön. Sajnos nem csak a nap káros sugarai okozhatnak hiperpigmentációt. Az életkor, a terhesség és egyéb hormonális zavarok, a környezetszennyezés, a genetikai hajlam, de a bőrsérülések (esztétikai eljárások, bőrirritáció, seb, égés, pattanás) következtében kialakuló hegek is hozzájárulhatnak.


Az Institut Esthederm fényvédő termékeit, éppen ezért a bőrünk optimalizálására tervezték, így egy kifinomult, egészséges sejtvédelmi rendszerrel védenek a Nap okozta negatív hatásokkal szemben. A hiperpigmentációt kezelő és megelőző termékek kettős biológiai hatással bírnak: korrigálják a pigmentsejtek – melanociták aktivitását és specifikus diszfunkcionális sejtkommunikációjukat az epidermális sejtekkel, a keratinocitákkal. Az Institut Esthederm kutatásait a márka létrehozása óta a bőr természetes védelmi rendszere inspirálja termékei létrehozásában. 1978 óta ez a megközelítés vezeti az egyre innovatívabb fényvédelmi megoldásokban, ami hatékonyan védi a bőrt az öregedéstől.

Élvezd a napsütést kompromisszumok nélkül!

Bemutatunk két olyan terméket, amely egész évben, de még a legerősebb napsütésben is segít abban, hogy a lehető leggyönyörűbb és legegyenletesebb maradjon a bőröd!

PHOTO REVERSE – HIPERPIGMENTÁCIÓ ELLENI VÉDELEM ARCÁPOLÁS

Gátolja a hiperpigmentáció kialakulását és halványítja a már meglévő pigmentfoltokat

Színezett változatai (világos, valamint közepes bézs) könnyű fedést biztosítanak, azonnal kiegyenlítik az arcszínt, elfedik a bőrhibákat  

Az eredmény:
Ragyogó, hidratált bőr, ami védett a fény által kialakuló, idő előtti öregedéstől, a pigmentfoltok pedig halványodnak.


PHOTO REGUL – EGYSÉGES BŐRSZÍNT ELŐSEGÍTŐ VÉDELEM

Egyenletes barnulás, megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását

Kellemes, érzéki, ikonikus Esthederm fényvédő, nyáron helyettesítheti a nappali krémed is

Az eredmény:
Tökéletesen hidratált, ragyogó arcszín, harmonikus, egyenletes barnulás, halványabb pigmentfoltok

Megvennéd?

Keresd az Esthedermet forgalmazó patikákban, kozmetikusoknál, webshopokban vagy orvosoknál.

esthederm.hu

Exit mobile version