Zimány Linda: „Az utóbbi években bezárkóztam, nem mutattam magamból semmit”

Takó-Bencze Vivien | 2022. Augusztus 11.
A modell-jogász hosszú idő után mondott igent egy televíziós felkérésre.

Hétfőn este kiderült, hogy idén kik versenyeznek majd a Dancing with the Starsban. Visszatér a képernyőre Zimány Linda is, akit legutóbb öt évvel ezelőtt, a Nagy Duettben láthattunk utoljára. Azt mondja, az utóbbi években bezárkózott, de reméli, hogy a tánc ebben is segít majd neki.

„Minden évben hívtak mindenféle műsorba, de nem éreztem azt, hogy ki tudnék teljesedni, vagy meg tudnék mutatni valami újat magamból. Szeretem az olyan kihívásokat, amibe bele tudom tenni önmagam és épít engem, a személyiségemet. Azért vállaltam el a Dancing with the Stars-t, mert abban bízom, hogy kicsit vissza tudom nyerni a régi kis Lindát, hiszen az utóbbi időben eléggé bezárkóztam. Nem mutattam magamból, a magánéletemből, a személyiségfejlődésemből semmit a social médiában. Ez egy védekező mechanizmus, hiszen a nyilvánosság előtt nőttem fel, és egy idő után teher lett a sok figyelem. Sokszor olyan dolgokat írtak rólam, ami nem igaz, ezt pedig igazságtalannak éreztem, és ez egy fiatal lánynak, amilyen én voltam a karrierem kezdetén, komoly sérüléseket tud okozni. Azt gondoltam, hogy kivárok egy olyan műsort, amiben meg tudom mutatni magam, a Dancingért pedig már 20 éves korom óta rajongok. Mindig is szerettem volna szép ruhákban, csodásan táncolni a színpadon, bár hamar rájöttem, hogy azért ez nem olyan könnyű, amilyennek látszik. Többször próbáltunk már: nem mondom, hogy nem megy, de azért nehéz feladat lesz. Remélem, hogy a tánc feloldja bennem azokat a gátakat, amik az utóbbi időben visszafogtak” – kezdte az nlc-nek Zimány Linda, majd a partnere, Hődi Dénes vette át a szót.

Bemutatták a TV2 – Dancing with the Stars műsorának szereplőit egy exkluzív sajtótájékoztató keretében. Ez a műsor 3. évada. Budapest. 2022.08.09.

„Linda most nemcsak a tanítványom, hanem a táncpartnerem is. Nyilván én tanítom, de ez egy egyenrangú kapcsolat ebben az esetben. Nagyon jó tanítvány, alázatos és szorgalmas, látszik, hogy nagyon szeretné ezt az egészet. A kommunikáció is nagyon jó közöttünk, már most megnyíltunk egymásnak, ami nagyon fontos az összhang miatt. Mindkettőnk számára fontos ez a show, de az emberi oldalt mindig a műsor elé kell helyezni.”

Linda azt mondja, már az első találkozásnál egy hullámhosszra kerültek Dinivel. „A szakmai összhang még alakul, de a személyes összhang már az első találkozásnál megvolt. A lehető legjobb partnert kaptam, hiszen számomra nagyon fontos, hogy a lelkem rendben legyen és most úgy érzem, ez abszolút így van. Ezt próbáljuk majd belevinni a produkcióba és remélem, hogy a nézőknek is átjön majd. Látja rajtam, hogy a klasszikusabb táncokat szeretem, nem vagyok az az ugribugri típus, inkább a szép, hosszú mozdulatok híve vagyok. Úgy érzem, nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk, Dini tudja, mit hozhat ki belőlem és én is látom, hogy ő mit szeretne.”

Dénes egyből a mély vízbe dobta partnerét, nem finomkodott vele már az első órán sem. „Nem kezdtem óvatosan. Nem tudom, hogy mit kell, mi az elvárás, csak azt tudom, hogy mit szeretnék. Kíváncsi voltam, hogy kivel fogok dolgozni, így gyakorlatilag bedobtam őt a mély vízbe. Nehezebb elemekkel kezdtünk, és Linda jól vette az akadályt. Nem ijedt meg, ami nagyon tetszett. Sok olyan alap megvan benne, amit a kezdő tanítványaimnál általában nagyon sokat kell gyakorolni” – részletezte a profi táncos, Linda pedig a céljaikat is megfogalmazta.

Bemutatták a TV2 – Dancing with the Stars műsorának szereplőit egy exkluzív sajtótájékoztató keretében. Ez a műsor 3. évada. Budapest. 2022.08.09.

„Nagyon jó lenne ott lenni a döntőben, de én olyan típus vagyok, aki szereti megélni a pillanatokat. Az biztos, hogy odateszem magam és a maximumot nyújtom, így, ha kiesnénk, nem lesz bennem hiányérzet. Úgy nőttem fel, hogy mindig a tökéletes arcomat kell mutatnom, mert az embereknek mindig voltak elvárásai velem kapcsolatban. A személyiségfejlődésemben egy nagyon fontos mérföldkő, hogy elengedem a tökéletességre való törekvést. Ez a műsor nagyon jó lesz arra is, hogy ebben segítsen, hiszen ez nem az én játszóterem, én itt kezdő vagyok és biztos vagyok abban is, hogy bár törekedni fogok a tökéletesre, nem lesz mindig hibátlan a produkció.”

Linda arról is beszélt, hogyan tudja időben megoldani a próbákat, hiszen a civil munkája is sok elfoglaltsággal jár. „Most először mondom azt, hogy egyszerűvé teszi a dolgot a szingliség. Nagyon felpörögnek a mindennapjaim, így nem lesz időm a kapcsolatokon gondolkozni esténként. Az elkövetkező időszakban a tánc lesz a párom. Remélem, hogy a műsor által egy olyan fejlődésen megyek keresztül, amivel akár a szerelmet is bevonzom az életembe. Kicsit kiszakadok a megszokott életemből és egy másfajta látásmódot is megélhetek.”

Exit mobile version