Napcsókolta barna bőr káros sugarak nélkül

hirdetés | 2024. Május 20.
A barna bőrszín Coco Chanel, vagyis az 1920-as évek óta örvend hatalmas népszerűségnek, és ez a trend szinte azóta is töretlen. Ma is, amint az első meleg napsugarak előcsalogatják a rövid ruhákat, szoknyákat, a nők első gondolata, hogy egy kis színt kell adni a bőrünknek.
Napcsókolta barna bőr káros sugarak nélkül

A szakemberek azonban évek óta óva intenek bennünket a túlzásba vitt napozástól, hiszen mára már világos, hogy a csodás napfénynek káros hatásai is lehetnek, ha nem óvjuk eléggé a bőrünket. A szépségipar folyamatos fejlődésével azonban egyre jobb szűrők kerülnek a fényvédő termékekbe, sőt egyre nagyobb teret hódítanak azok a lehetőségek, amelyekkel a hőn áhított barnuláshoz nincs szükség a nap természetes sugaraira.

Természetesen barna bőr, természetes napsugarak nélkül – az önbarnítók térhódítása

Az önbarnítók legnagyobb előnye, hogy akár néhány óra alatt elérhetjük velük ragyogó barnaságunkat, hátrányuk viszont, hogy ha nem a megfelelő minőséget és színt választjuk, foltosan és narancssárgán parádézhatunk.

Self Tan Ultra Dark Violet Bronzing Mousse – előtte

Ragyogó barna bőrre vágysz? Válaszd az Egyesült Királyság 1. számú prémium önbarnító márkáját!

St. Tropez önbarnítók már 20 éve bizonyítanak!

A St. Tropez önbarnítók a 90-es években jelentek meg a piacon, és azóta a márka az önbarnítás címvédőjévé nőtte ki magát világszerte. Mára számos díjjal és 20 év tapasztalatával nyújt maximális barnulási élményt mindenkinek.

„Az önbarnítás lényege nem is az, hogy milyen lesz tőle a bőrünk, hanem az, hogyan érezzük magunkat tőle.” – nyilatkozta a márka nagykövete, Ashley Graham.

Megérkezett az idei év legújabb innovációja!

 
Self Tan Ultra Dark Violet Bronzing Mousse

A legmélyebb barnulás eléréséhez, most elég 8 óra, hogy igazi napcsókolta bőrszínnel ragyogjunk.

A St.Tropez Self Tan Mousse termékcsalád legújabb tagja egy igazán innovatív termék, amelynek különleges jellemzője, hogy lila altónussal rendelkezik a sárgás végeredmény megelőzése érdekében.

Ennél az önbarnítónál az ibolya alap kiegyensúlyozza a barnulás tónusait, erőteljes DHA tartalma pedig a maximumra növeli a barnulást. A tökéletesen barna bőr érdekében a természetes melanin termelést leképezve eritrulóz- és melaninfokozókkal lett kiegészítve. Hidratáló erejét a hozzáadott Jojoba Esternek köszönheti, amely képes visszaadni a bőr olajosságát, a hosszantartó bőrszín érdekében, így az fokozatosan és egyenletesen halványodik a későbbiekben.

A St. Tropez önbarnítók egyik védjegye az érzékeket rabul ejtő illat. A Self Tan Ultra Dark Violet Bronzing Mousse virágos, ámbrás jegyeit a világ parfümházai által is használt malodour technológiával érték el, így az illata legalább annyira egyedi és különleges, mint az új mélybarna árnyalat luxusa a bőrünknek.

Self Tan Ultra Dark Violet Bronzing Mousse – utána

Könnyű forradalmi hab állagának köszönhetően, a termék használata végtelenül egyszerű.

1 lépés. ELŐKÉSZÍTÉS
Hozz létre hibátlan alapot a száraz területek, kezek, lábak, bokák és csuklók hámlasztásával és hidratálásával.

2 lépés. ALKALMAZÁS
A természetes megjelenésű, csíkmentes és tartós barnulás érdekében vidd fel a habot applikátor kesztyű segítségével.

3 lépés. ÖBLÍTÉS
Zuhanyozz le 8 óra elteltével az ultrasötét eredmény érdekében, vagy öblítsd le 30 perc múlva ha világosabb eredményt szeretnél.

4 lépés. RAGYOGÁS
A barnulás az öblítés után 3-6 órán belül alakul ki. A lehető leghosszabb barnaságért és az egyenletes halványulásért hámlassz és hidratáld bőrödet minden nap.

A Self Tan Ultra Dark Violet Bronzing Mousse újrahasznosítható palackba van zárva, és újrahasznosított műanyagból készült. 100%-ban tiszta, vegán és természetes barnító hatóanyagokat tartalmaz, ezzel hozzájárulva a tudatos szépségápoláshoz.

Mire vársz? Szerezd be a legmenőbb önbarnítókat a napcsókolta bőrszín gyors és biztonságos eléréséért.

Exit mobile version