Fogyjunk jól – fogyókúra helyett helyes életmóddal!

hirdetés | 2024. Július 15.
Az egészséges életmód - a sok mozgás, a rendszeres megfelelő folyadék fogyasztás és a minőségi élelmiszerek előnyben részesítése, végre széles körben is meghatározó „trend” lett. Manapság az emberek tisztában vannak vele, hogy a szervezetünkről gondoskodnunk kell. A megfelelő testsúly elérésével segíthetjük testünk működését, az energiakészleteink feltöltésével pedig hozzájárulhatunk az ellenálló képességünk megerősödéséhez, az egész szervrendszerünk optimális működéséhez.
Fogyjunk jól - fogyókúra helyett helyes életmóddal!


A törődésünket pedig egészséggel, erős csontokkal, megfelelő izomzattal és ízületekkel, valamint tónusos testtel hálálja meg a szervezetünk.

A helyes táplálkozás és a rendszeres mozgás mellett is érdemes az Energy termékeit segítségül hívni, mert segíthetnek a sejtregenerációban, a méreganyagok eltávolításában, a vércukorszintünk, koleszterinünk stabilizálásában, az immunrendszerünk erősítésében, az anyagcserénk gyorsításában, és még számos más területen is.

HAWAII SPIRULINA – az energiakészletek feltöltéséhez

A Hawaii-szigetek kristálytiszta tengervizéből nyerhető a világ legjobb minőségű spirulinája. Itt, a napsugaraktól ragyogó, egyedülálló környezetben lassan növekvő spirulina alga hihetetlen mennyiségű energiával töltődik fel. A HAWAII SPIRULINA olyan kivételes tápanyagokat biztosít szervezetünk számára, amelyekből testünk jó hosszú ideig képes energiát termelni. A SPIRULINA építőköveket ad a megfelelő fizikai aktivitás és agyműködés eléréséhez.


Ez a komplex fehérjeforrás növelheti a teljesítőképességünket, segítheti vércukorszintünk stabilizálását, támogathatja a méreganyagok eltávolítását a szervezetünkből, gyorsíthatja a sebgyógyulásunkat, szebbé teheti a bőrünket, hajunkat, regenerálhatja az egész testünket, egy komolyabb igénybevétel után.
Különlegessége, hogy a benne található algák speciális termesztésének köszönhetően csaknem kétszer annyi biológiailag értékes hatóanyagot tartalmaz, mint bármelyik másik spirulina a Földön, valamint kb. 30 olyan tápanyag található meg benne, amely a többiben egyáltalán nincs jelen.

 
A legfontosabb összetevői között megtalálhatjuk a teljes B-vitamin-családot, valamint A-vitamin, klorofill, fikocianin, béta-karotin, esszenciális aminosavak, gamma-linolénsav (GLA) és számos ásványi anyag, például mangán, cink, réz, szelén és króm is kiegészíti ezt a különleges étrendkiegészítőt.

Összetételének köszönhetően segítségünkre lehet fizikai terhelésnél, stressznél, de az agyműködésünkre és a koncentrációnkra is jó hatással lehet.

VITAMARIN – az egész szervezetünk megfelelő működéséért

A VITAMARIN bioinformációs készítmény a szervezetünk több területére is jótékony hatással lehet. Különleges japán szardellának nevezett tengeri halból származó szardellaolaj a legfőbb összetevője. Ez a halfajta a Csendes-óceánban, a Japán- és a Sárga-tengerben rajokban élő, apró méretű hal. Alig 2-3 évig él, így testében nem halmozódnak fel a tengerek káros anyagai, viszont kiegyensúlyozott arányban tartalmaz szelént, B6- és B12 vitamint, D-vitamint, proteineket, omega-3 zsírsavat és jódot, amelyeknek köszönhetően csökkentheti a koleszterin- és a vérzsírszintet, amivel jótékonyan hathat szív- és érrendszerünkre. Csökkentheti az infarktus és az agyvérzés kialakulásának veszélyét, alkalmazható aritmia, érelmeszesedés és magas vérnyomás esetén is. segíthet megújítani a szövetek egészségét, antioxidáns jelleggel bír, felveszi a harcot a szabad gyökökkel. A készítményben található jód elengedhetetlenül fontos nyomelem a megfelelő pajzsmirigyműködéshez, amelynek megfelelő működése szükséges a sikeres testsúlycsökkenéshez. Erősítheti a teljes immunrendszerünket, és pozitívan hathat az agyműködésünkre is.
ORGANIC MATCHA
– a csodás zöld élelmiszer

A zöld élelmiszerek fogyasztása nagyon fontos része az egészséges életmódnak, és a hosszútávú fogyást eredményező életmód váltásnak. Az Energy ORGANIC MATCHA a világ leghatékonyabb és legkiválóbb minőségű zöld teái közé tartozik, hiszen Japán kiemelt területeiről származik és előállítása napjainkban is hagyományosan történik. A japán teatermesztők ősi szaktudása, a kézi munka és a különleges technológia jellemzi. A matchát nem erjesztik, nem tartalmaz sem mesterséges színezősanyagot, sem tartósító szereket, csakis az egyedülálló árnyékoló módszerrel készül, ami azt jelenti, hogy a teacserjék betakarítás előtt védettek a közvetlen napsütéstől, és ez serkenti a bennük lévő biológiai hatóanyagok képződését. Az eljárásnak és a minőségi alapanyagnak köszönhetően a tea kivételesen erős, katechin néven ismert antioxidánsokat tartalmaz. A szóban forgó antioxidánsok körülbelül 60%-a EGCG (epigallokatekin-gallát), amely jelentős mértékben képes felgyorsítani az anyagcserét. A tea kivételes hatásai nem csupán a benne található egyedülálló hatóanyagoknak, de azok rendkívül magas koncentrációjának is köszönhető.

Az ORGANIC MATCHA hatalmas segítséget nyújthat testsúlyunk csökkentésében, hiszen nulla a glikémiás indexe, felgyorsíthatja. az anyagcserét és a zsírégetést a miközben fenntartja a test energiaszintjét. Élénkítheti a keringésünket, ezért segíthet megelőzni az LDL -koleszterin lerakódását az érfalakra. A vércukorszintünket is csökkentheti, a benne lévő klorofilnak köszönhetően pedig a vérképzést is segítheti.


A Energy ORGANIC MATCHA finom teapor formában kapható terméke azonban nem csak fogyókúra idején segíthet -növelheti a szervezetünk stresszel szembeni ellenálló képességét, javíthatja a hangulatunkat, a memóriánkat, megnyugtathatja az elménket és frissítheti a lelkünket, hiszen akár egyetlen csésze matcha tea felérhet 10 csészényi általános zöld teával.

 
Japánban nem csak teaként fogyasztják, számtalan étel és ital összetevőjeként is hasznosítják. Ha te is kipróbálnál egy ORGANIC MATCHA receptet, a nyár tökéletes kiegészítője lehet a matcha latte ital:

Hozzávalók: 2 g ORGANIC MATCHA (1 teáskanálnyi), 2 dl meleg tej, 1 dl forró víz (kb. 70 °C-ra hűtött), nádcukor.
Elkészítés: Öntsd a vizet shakerbe, majd add hozzá a MATCHA port. Alaposan rázd össze. A forró tejet habosítsd fel, mintha kapucsínót készítenél, töltsd egy magasabb üvegpohárba, majd óvatosan öntsd bele a zöld teát. Nádcukorral édesítheted.

Exit mobile version