Tornóczky Anita első gyermekét várja: túl van a szívvizsgálatokon is

M. P. | 2024. Július 18.
Tornóczky Anitát nemrég egy teljes napig orvosi megfigyelés alatt tartották, mert szívproblémák jelentkeztek nála.

Tornóczky Anita nagyon ráijesztett a családjára és az őt követő közösségre is. A közösségi oldalán is sokan aggódtak érte, miután beszámolt a panaszairól, és megmutatta a Holtert, amit huszonnégy órán át kellett viselnie.

Fotókredit: RTL2/Zsólyomi Norbert

Tornóczky Anita, a népszerű műsorvezető és egykori politikai tanácsadó, izgatottan várja első gyermekét. Nemrég osztotta meg követőivel, hogy a terhesség alatt gyakran furcsán működik a szíve, ami miatt orvosi vizsgálatokra volt szükség. Szerencsére a tesztek megnyugtató eredményt hoztak, így Anita továbbra is boldogan készülhet a baba érkezésére. A rajongók szeretettel és támogatással kísérik figyelemmel terhessége minden pillanatát. 

„Gyakran furcsán működik a szívem, és ezt szeretnénk kivizsgálni” – osztotta meg a követőivel múlt héten Tornóczky Anita, aki első gyermekét várja. Szerencsére azóta a vizsgálatok megnyugtató eredménnyel zárultak.

„A szívultrahangom tökéletes lett, ahogyan a vérnyomásom, a pulzusom és a normál EKG-m is. És szerencsére úgy tűnik, a Holter eredményei sem mutatnak majd eltéréseket. Igen, most már kijelenthető: egyszerűen csak rosszul reagál a szívem a melegre, illetve a várandósság természetes velejárójára, arra, hogy nő a vérem mennyisége” – magyarázta a Storynak Tornóczky Anita.

Korábban Anita úgy nyilatkozott a terhességéről, hogy  a lombikprogramok során szerzett tapasztalatokról idővel majd a saját oldalain is mesél. Azt reméli, sikerül erőt adnia nőtársainak és megerősíteni őket abban, hogy büszkék legyenek arra, amit testileg és lelkileg végigcsinálnak ebben a nehéz és megpróbáltatásokkal teli folyamatban.

Via

Exit mobile version