Tettlegességig fajult Puzsér Róbert konfliktusa, megütötték a kritikust

Á.K. | 2024. Július 20.
Korábban csak üzengettek egymásnak Ábrahám Róberttel, a Pesti Srácok újságírójával, ám a személyes találkozó elfajult. Puzsér a rendőrségen tett feljelentést.

Ábrahám Róbert, a Pesti Srácok újságírója ököllel arcon ütötte Puzsér Róbertet, miután a kritikus egy szatirikus gúnyiratban a Facebookon úgy írt a kettőjük konfliktusáról, mintha korábban szexuális kapcsolatuk lett volna, és ő épp a nyilvánosság előtt szakítana vele. A gúnyos poszt után Ábrahám találkozót kért Puzsértól, ahol rá akarta venni a kritikust, hogy beüljön a kocsijába. Ő erre nem volt hajlandó.

Sértegetni meg ráncigálni kezdett, azt magyarázta nekem, hogy »a gyerekeim azt olvassák, hogy az apjuk buzi«, aztán ököllel pofán csapott.

– mesélte Puzsér a Telexnek, elmondva, hogy nem ütött vissza, hanem egyből a rendőrségre ment, hogy feljelentést tegyen.

Puzsér Róbert magyaráz (forrás: YouTube/Puzsér Róbert oldala)

A BRFK a lap megkeresésére megerősítette, hogy feljelentés történt, és nyomozást folytatnak súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt.

Azóta Ábrahám Róbert véleménycikkel jelentkezett a Pesti Srácok oldalán „A tűréshatáron túl – Vélemény!!!!” címmel.

A szerző szerint az erőszak nem a pofonnal kezdődött, hanem azzal a hergeléssel „amivel Puzsér évek óta uszította Robi ellen az érte rajongó hordáját”.

A véleménycikk azzal zárul, hogy

a közbeszéd elképesztően erőszakos, gyűlölettel és erőszakkal teli. Ezen változtatni kell, és valóban nem az hozza el a változást, ha a pofonok nem csak a virtuális térben sülnek el. De van az a pont, ami felett már nem lehet tovább tűrni.

A Pesti Srácok főszerkesztőjét, Huth Gergelyt is kérdezték az esetről és a hasábjaikon megjelent véleménycikkről, de nem reagált a lap kérdéseire.

Exit mobile version