A karateedző mégsem kért személyesen bocsánatot a felrúgott kisfiútól

F.C. | 2024. Augusztus 05.
A kis Rolandnak továbbra is pszichológus segít a trauma feldolgozásában.

A. Tibor hiába ígérte meg, hogy a nyaralásból hazatérve – a szolnoki kalandparkban felrúgott kisfiú édesanyjával megbeszélve – felkeresi őket, hogy személyesen is bocsánatot kérjen a kis Rolandtól, mégsem tette ezt meg. Mint a a Blikk megtudta, a karateedző azt üzente a családnak, hogy egy darabig ne számítsanak rá.

Roland édesanyja, Nagy Judit már nagyon várta, hogy megtörténjen a találkozás, túl legyenek végre az egész tortúrán, a helyszín és az időpont megnevezése helyett egy egészen más üzenetet kapott a gyermekbántalmazó férfitől. A. Tibor azt mondja az anyukának, hogy a tette óta sokan támadják, ezért nem akar kimozdulni otthonról.

“Amióta hazajöttünk, üldöz a média. (…) Nehéz most elszakadnom, hogy bocsánatot kérjek személyesen. (…) Feltétlen jelentkezem, ahogy nyugvópontra jut az életem” – üzente a férfi, Rolandnak pedig a következőket: “Szeretném, ha tudnád, hogy nagyon sajnálom, amit tettem”.

Nagy Judit azt nyilatkozta a lapnak, hogy meglepődött, mivel azt gondolta, hogy a karateedzőnek is érdeke, hogy minél előbb megtörténjen a személyes bocsánatkérés. “Engem nem érdekel, hogy rászálltak, mi is nagyon nehéz időszakon megyünk keresztül. Tényleg nem akarok semmi mást, csak hogy Rolitól személyesen bocsánatot kérjen” – reagált az anyuka, aki arról is beszélt, hogy Roli olykor furcsán viselkedik. Járt már vele pszichológusnál is.

Exit mobile version