Kés alá fekszik Zámbó Krisztián: ezeket a plasztikai beavatkozásokat tervezi

F. B. | 2024. Augusztus 08.
Az énekes nem minden területen elégedett önmagával, így eldöntötte, szakember segítségét kéri ahhoz, hogy önmaga legjobb verziója lehessen.

Korábban már mi is hírt adtunk róla, hogy plasztikai beavatkozásra készül Zámbó Krisztián. Az énekes úgy véli, mivel az élete a nyilvánosság előtt zajlik, így neki fokozottan oda kell figyelnie a megjelenésére, ezért nem habozott felkeresni a sztárok plasztikai sebészét, dr. Krasznai Zsoltot, hogy a legbiztosabb kezek tüntessék el az arcáról a fogyás és az idő nyomait.

Fotó: Olajos Piroska

Negyvenöt évesen eljött az ideje, hogy kés alá feküdjek! Már a doktor úrral is konzultáltam, hogy miket szeretnék megcsináltatni: hialuronsavas ráncfeltöltésre, arcemelésre és állívkontúrozásra, valamint tokafelvarrásra biztosan benevezek, de a pocakomon lévő zsírpárnától is szeretnék megszabadulni. Bár utóbbit egyelőre nem javasolja, előbb diétát írt elő, aztán majd meglátjuk, hogy fogyókúrával sikerül-e megszabadulnom a pluszkilóktól.

– árulta el a Story magazinnak.

A botoxot már kipróbálta

Bár Krisztiánnak ez lesz az első alkalma, hogy kés alá fekszik, mint mondta, a botoxot már kipróbálta és nagyon nem vált be neki. 

„Na ha valamit, azt soha többet nem csináltatnám meg! Egyáltalán nem tetszett az eredmény, nagyon feszes, természetellenes volt. Bár eleve nem is a ráncok kisimítása volt a cél, sokkal inkább az izzadásgátlás, mert úgy hallottam, hogy a botox csökkenti a verejtékezést. Én sajnos elég hamar kimelegszem, egyórás koncert után úgy jövök le a színpadról, mintha a zuhany alól léptem volna ki, és a kedvenc ingeimet sem tudom ezáltal felvenni, mert kellemetlen, hogy a verejték nyomot hagy a ruháimon. Ráadásul, ahogy a homlokom izzad, úgy a hajamon lévő hajlakk is megindul a fejemen, belefolyik a szemembe, és úgy csípi, mint a franc. Gondoltam, hogy a botox majd megoldja ezt a problémát, de semmit nem segített, ellenben négy hónapig nem bírtam megmozdítani a homlokomat. Bár a botoxszal befürödtem, bízom benne, hogy ezúttal jó eredményeket érünk el, és pár évet letagadhatok a beavatkozás után!”

Exit mobile version