Ne hagyd, hogy a női problémák határozzák meg az életed!

hirdetés | 2024. Augusztus 12.
Nőnek lenni a legszebb dolog a világon, ám soha nem könnyű. Tini korunktól számolnunk kell a hormonjaink változásaival, amelyek a különböző élethelyzetekben komoly befolyással bírnak a szervezetünkre.
Ne hagyd, hogy a női problémák határozzák meg az életed!

A női egészség három pillérre épül. A test, a lélek és a szellem harmóniájára. Ezt az egységet kell őriznünk, mert a háromból bármelyik is billen ki az egyensúlyából, az fizikai és lelki problémákat okozhat, ami az egészségi állapotunk romlásához vezet.

Ahhoz, hogy ezeket a női problémákat elkerüljük, az egyensúly megtartása, illetve probléma esetén, annak helyreállítása a legfontosabb feladatunk. Szerencsére ebben a nőiességünkért folytatott harcban nem vagyunk egyedül, hiszen az Energy bioinformációs termékei komplex és hatékony segítséget nyújthatnak. Ezek a termékek az egyensúlyi állapotból való kibillenés okára fókuszálnak, és gyengéd, kíméletes hatással segíthetnek a visszaállításában és fenntartásában.

A nők számára talán a változókor az, ami a legnagyobb kihívást hozza, hiszen ilyenkor a hormonok és a női szervek egyensúlyban tartása komoly feladattá válik. A klimax kellemetlen tüneteinek elkerülése érdekében ezért elsősorban az endokrin rendszerünk támogatásával tudunk segítséget nyújtani a szervezetünknek. A túlsúly, a hőhullámok, az alvászavar, a hangulatingadozások, a fokozott izzadás csökkenthető lehet, ha támogatást nyújtunk a hormon- és idegrendszerünknek (agyalapi mirigy (hipofízis), a tobozmirigy (epifízis), a csecsemőmirigy, a pajzsmirigy, a mellékpajzsmirigy, a hasnyálmirigy, a mellékvese), amelyek a legfontosabb szerepeket töltik be egyes szervek és szervrendszerek irányításában.Rostban gazdag étrenddel, kevés hús és tejtermék, viszont sok-sok zöldség fogyasztásával, és rendszeres mozgással indíthatjuk a harcot, amit utána kiegészíthetünk az Energy Gynex bioinformációs gyógynövény-koncentrátumával.

 A Gynex a változókori kihívások mellett, a mensturációs ciklusok zavarainál is alkalmazható, illetve minden gyulladásos és hormonrendszeri eredetű nőgyógyászati panaszok, csontritkulás, menstruáció előtti feszültség, rendszertelen havi vérzés, folyások, petefészek-gyulladás és ciszták (mellciszták is) esetén is segíthet.

A GYNEX gyógynövényi összetevői harmonizálhatják az endokrin rendszerünket. Segíthetik helyreigazítani a pajzsmirigy működését, a lép, a hasnyálmirigy és a gyomor állapotával összefüggő testi és lelki problémákat. Elősegíthetik a reproduktív rendszer (mindkét nem esetén) helyes működését, ideális állapotát.

Különleges növényi összetevői méregtelenítő, antioxidáns és regeneráló hatásúak lehetnek, nyomelemként pedig olyan aktív növényi anyagokat tartalmaz (pl. a jódtartalmú hólyagmoszat, valamint fitoösztrogének), amelyek jótékonyan befolyásolják az alulműködő pajzsmirigyet, hozzájárulnak harmonikus működésének helyreállításához.  Ez a komplex gyógynövény-koncentrátum 15-féle gyógynövényből készül, a fitoterápia, az aromaterápia, a kristályterápia és a biorezonancia legújabb ismeretei alapján, a legtisztább forrásokból származó gyógynövényekből speciális úton nyert kivonatokkal.

 
A CYTOVITAL krém, a Gynex cseppek legerősebb kiegészítője. A Gynex krém párjaként nagyobb, gyorsabb és célirányos hatást érhetünk el vele, ha egyidejűleg használjuk őket. Ez a bioinformációs krém, magas gyógynövény- és a Podhájska hőforrásból származó termálvíz-tartalmával segítheti a pajzsmirigy kiegyensúlyozott működését. Emellett érdemes petefészekciszta- és gyulladás, mióma, méhgyulladás, emlőkben lévő csomók esetén az adott szerv fölötti bőrfelületre kenve alkalmazni.

A Cytovitál krém a bőrünk problémáival is megbirkózik. Regenerálja a felhámot, táplálja annak sejtjeit. A sérült bőrt jóval gyorsabban gyógyíthatja, akár vágás, horzsolás vagy sugárzás okozta, de a hegeknél is remek eredmény érhető el a használatával.

 
Jó hír, hogy valódi energiaforrás a bőr számára, fiatalító hatású lehet, visszaadhatja az érett bőr üdeségét és csökkentheti a cellulitiszt is!  

A RENOL egy olyan Energy termék, amely a vese (mellékvese) a húgyhólyag, illetve a lép működését harmonizálhatja, illetve a kismedencei és mozgásszervek, a nyirokrendszer regenerálását, valamint a vérnyomás szabályozását segítheti.
A kiválasztószerveink és a nyirokrendszer egyensúlyba helyezése ezért sokat segíthet a női problémáinkon.
Erős méregtelenítő, antioxidáns és regeneráló hatású gyógynövényi összetevőket nem csupán betegségmegelőzésre lehet használni. Segítségünkre lehet az ízületek gyulladásánál és fájdalomnál, ízületi kopás, köszvény, reuma, gerincfájdalom esetén, urológiai problémák, húgyúti fertőzések, vesegyulladás, vese- és húgykő, vizelési nehézségek, prosztatagyulladás, férfiterméketlenség, a mellékvesék és a nyirokrendszer elégtelen működése esetén is.

A Renol a fizikai sík mellett, lelki és szellemi szinten is segítheti szervezetünk egyensúlyba jutását. Segíthet depresszió, félelem, nyugtalanság, túlérzékenység, türelmetlenség esetén is, amelyek tipikus velejárói a női változókornak.

 
+1 tipp: A nyári hőség is megterheli a szívet és a keringést, a RENOL segíthet a szervezetnek megbirkózni a nyár intenzív hatásaival.

A női szervezt védelmében bevethetjük a különleges PERALGIN kapszulát is, amely feketecsalán, magnézium és a kínai hernyógomba egyedülálló kombinációját tartalmazza, bioinformációkkal kiegészítve. Ez a készítmény harmonizálhatja és erősítheti az immunrendszerünket, kedvezően hathat az ideg- és a hormonrendszerünk működésére.  Premenstruációs problémákra éppoly jótékony lehet, mint a migrénes fejfájásra, vagy a változókorban jelentkező, kellemetlen hőhullámok csillapításánál.

A feketecsalán a hagyományos kínai orvoslás fontos gyógynövénye. Hosszú ideje használják légzőszervi megbetegedésekre, nőgyógyászati panaszokra, valamint bizonyos szezonális allergiák esetén.  Mi is kipróbálhatjuk antioxidáns, gyulladás- és koleszterincsökkentő, allergiás tüneteket csillapító hatását, mert ezeken a tüneteken is segíthet.

Különleges összetevőinek köszönhetően ösztönözheti a hormonrendszerünk működését, és a pszichés hatásai is kiválóak lehetnek, hiszen segíthet elengedni a félelmeinket, tágítani a határainkat, erőt adhat, amellyel megerősíthetjük a saját belső világunkat.

Női problémáink az Energy-nek köszönhetően minimálisra csökkenthetőek, így lehetőségünk van egy minőségi csodás életet élni, hogy azzal foglalkozzunk, ami örömet okoz, amitől teljesnek érezhetjük magunkat.

Exit mobile version