Olimpiai ajándék telefonját árulta a neten párizsi olimpikonunk

Vad Rózsa | 2024. Szeptember 03.
Különleges telefon került fel a Marketplace-re, Janurik Kinga, válogatott kézilabdázónk hirdette meg.

Janurik Kinga, a Ferencváros magyar válogatott kézilabdázója Marketplace-en hirdette meg félmillió forintért a párizsi olimpián való részvételéért kapott egyedi, Samsung Galaxy Z Flip6 típusú telefonját – szúrta ki a Sportál.

A dél-koreai multicég összesen 17 ezer darabot osztott szét

egyedi telefon készülékéből, a nyári olimpiai és paralimpiai játékok sportolói között. A kereskedelmi forgalomban szintén 500 ezer forintért kapható sztenderd változattól jelentősen eltérő, sárga telefonon ott van az olimpiai ötkarika és a paralimpia logója, és egyedi, bőrből készült tokban „lakik”. Több olyan programot is telepítettek rá, ami a sportolók közlekedését vagy étkezését segítette az olimpia, illetve paralimpia idején.

Mivel a párizsi olimpia női kézilabdatornáján hatodik

magyar válogatott keretének Janurik is tagja volt, ő is kapott a különleges telefonból. Elhasználni viszont minden bizonnyal nem ő fogja, hiszen a Facebook „piacterére” feltett hirdetés szerint 500 ezer forintért eladná a készüléket. A Sportál kereste az ügyben Janurik klubját, de nem reagáltak. Janurik apróhirdetése már nem aktív a közösségi oldalon.

Exit mobile version