Katalin hercegné hatalmas örömhírt jelentett be – megható új videó

nlc | 2024. Szeptember 09.
Katalin hercegné családi fotókkal illusztrált üzenetében jelentette be, hogy kemoterápiás kezelésének végére ért, mostantól a rákmentességre összpontosít.

Videóüzenetben beszélt arról Katalin hercegné, hogy véget ért a kemoterápiája. A bejelentését kísérő családi videót augusztusban, Norfolkban forgatták és a királyi család bensőséges pillanatait mutatja meg – írja a The Telegraph

A brit trón örököse, Vilmos herceg felesége úgy fogalmazott, hogy „az elmúlt kilenc hónap hihetetlenül kemény volt számunkra, mint család számára. Az élet egy pillanat alatt megváltozhat, és meg kellett találnunk a módját, hogy eligazodjunk a viharos vizeken és az ismeretlen úton.

„A rák útja összetett, ijesztő és kiszámíthatatlan mindenki számára, különösen azok számára, akik a legközelebb állnak hozzád. A saját sebezhetőségeiddel szembesít olyan módon, ahogyan korábban soha nem gondoltad”.

A hercegnő fokozatosan visszatér nyilvános kötelezettségvállalásainak teljesítéséhez, ám hangsúlyozta:

„Most az a célom, hogy mindent megtegyek a rákmentesség érdekében.”

Soha ennyire emberi videó nem készült még a brit királyi családról. A felvételen még a hercegné szüleit is láthatjuk, ahogyan az unokáikkal kártyáznak. Katalin a videóban úgy fogalmazott, hogy végtelenül hálás az „élet egyszerű, mégis fontos dolgaiért”.

Katalin hercegné, Vilmos herceg, Sarolta hercegnő, Lajos herceg és György herceg az új videóban. (fotó: Profimedia)

Katalin az év vége előtt várhatóan már részt vesz néhány nyilvános eseményen, az egészségi állapotától függően. Márciusban a hercegné videóüzenetben közölte, hogy a januári nagy hasi operációját követően a vizsgálatok rákot mutattak ki nála, ezért orvosi csapata azt tanácsolta, hogy vegyen részt egy megelőző kemoterápiás kúrán.

A hercegnő, aki úgy fejezi be a videót, hogy egy pillangó a kezére száll és ismét elrepül, azt mondja:

El sem tudom mondani, milyen megkönnyebbülés volt a nyár vége felé végre befejezni a kemoterápiás kezelésemet.

 

Nézd meg a teljes videót!

Exit mobile version