Kidobta a párja, bosszúból kivégezte exe házi kedvenceit

F.C. | 2024. Szeptember 14.
Két év börtönt is kaphat az állatkínzásért.

Kivégezte a házi állatait egy vajdácskai férfi, így akart bosszút állni az élettársán, aki elzavarta otthonról. Négy kismacskát földhöz vágott, öt kanárinak pedig egyszerűen kitekerte a nyakát. Az asszony azzal gyanúsította meg az 50  éves barátját, hogy megcsalja, ezért ráparancsolt, hogy költözzön el.

 

A férfi ezután rendezett vérengzést dühében.

“Az élettársamnak a telefonjában láttam, hogy beszél egy nővel. Ezen összekaptunk, elűztem. Nem akart elmenni, csak űztem, csak űztem, és idegességében az állatoknak esett. (…) Dühében, mert sokszor ideges voltam rá, meg így, meg úgy. (…) Szereti az állatokat, nem tudom azt mondani, hogy nem szereti, csak dühében az jött neki most, hogy elpusztítja azokat”magyarázta a Tényekben az asszony.

A férfi az állatok kivégzése után elhagyta a házat, exe teljesen kiborult a történtek után.

Az állatgyilkos a kihallgatáson később azzal védekezett, hogy azért végezte ki az állatokat, mert az asszony nemcsak arra kérte, hogy költözzön el, hanem arra is, hogy vigye magával azokat. Mivel nagyon ideges lett, és az állatokat sem tudta volna hova vinni, ezért választotta ezt a drasztikus megoldást – indokolta a vérengzést.

Akár 2 év börtönt is kaphat az állatkínzásért.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Exit mobile version