Ingyenes szakértői segítséggel fogynál?

hirdetés | 2024. Szeptember 16.
Most itt a lehetőség!

Aki most kezdené el a fogyókúrát annak extra támogatást nyújt az IdealBody csapata. Szeptember közepétől ingyenes szakértői segítséget is kaphatunk étrenddel és életvezetési tanácsokkal együtt.

Szeptember 16-tól október 16-ig az IdealBody egy egy hónapos, ingyenes szakértői segítséggel támogatott programot kínál a fogyni vágyóknak. Azok, akik csatlakoznak, 30 napos étrendet, bevásárlólistát és életvezetési tanácsokat kapnak, így nem kell azon gondolkodniuk, mit és mikor egyenek. Az étrend változatos, ízletes ételeket tartalmaz, amelyek biztosítják a szervezet számára szükséges tápanyagokat.


Az IdealBody táplálkozási szakértője, Ötvös Edina hangsúlyozta, hogy a diéta nem egyenlő a koplalással, mert ez hosszú távon jojó-effektust eredményezhet. A program során fontos szerepet kapnak az IdealBody diétás étkezéshelyettesítő turmixai, amelyek komplett étkezésként funkcionálnak, hiszen minden szükséges tápanyagot tartalmaznak.

A program résztvevői az IdealBody Fogyj Velünk! zárt Facebook-csoportba is csatlakozhatnak, ahol közös főzések, életvezetési tanácsok és lelki támogatás segítik őket a fogyásban. Bús Tímea életvezetési tanácsadó is közreműködik, hogy a lelki akadályok leküzdésében is segítséget nyújtson. A csoport tagjai egymást is motiválhatják, és folyamatosan konzultálhatnak a szakértőkkel.


Az akció szeptember 16-tól október 16-ig tart, és az étrend mellett a résztvevők megadhatják saját céljaikat, amelyeket a szakértők és az IdealBody termékei segítenek elérni.

Exit mobile version