Elnézést kért a Pesti Srácok műsorvezetője, aki szerint Karsai Dánielnek türelmesen kellett volna várnia a halált

S. Z. | 2024. Október 05.
Kroó Zita azt viszont fenntartja, hogy Karsai ügyét politikai haszonszerzésre használták, és nem ért egyet az eutanáziával sem.

„Ha a megfogalmazàsom, stílusom, bántó volt, elnézést kérek érte. Nem volt célom sem a polgárpukkasztás, sem a gyászoló család megbántása” – írta a Facebookon Kroó Zita, a Pesti Srácok műsorvezetője, akinek a bejegyzését a 444 vette észre.

A bocsánatkérésre azután került sor, hogy a Pesti TV egyik csütörtöki műsorában arról beszélt, hogy az eutanázia legalizálásáért küzdő, gyógyíthatatlan ALS-betegségben a múlt héten elhunyt Karsai Dánielnek türelmesnek kellett volna lennie annyira, hogy megvárja a halált.

„Az emberben, már bocsánat, legyen annyi türelem, hogy megvárja, hogy az élet mondja azt, hogy Danikám, akkor most van vége. És akkor utána ebből ekkora politikai ügyet csinálunk? Én ezt nem értem” – mondta a műsorban Kroó Zita.

Fotó: RTL

A mostani posztjában a műsorvezető megjegyzi, hogy az adásban Karsai Dániel ügyének politikai haszonszerzéséről beszélgettek, amivel ő nem értett egyet, és most sem ért vele egyet, ahogyan az eutanázia bevezetésével sem.

(Kiemelt kép: RTL)

Exit mobile version