Engedd, hogy a természet megérintsen!

hirdetés | 2024. Október 14.
2016-ban született meg a Helia-D ikonikus termékcsaládja, amely tokaji borkivonattal és szőlőmagolajjal ápolja a bőrünket. A magyar márka életében ez az egyedi összetevőket tartalmazó termék valódi mérföldkövet jelentett.
Engedd, hogy a természet megérintsen!


A Botanic Concept minden nemében újdonságként robbant be a magyar kozmetikumok világába. Fehér csomagolása, merőben megkülönböztette a Helia -D korábbi legendás fekete csomagolású termékeitől, új könnyed textúrája és merész összetevői pedig a hazai nők kedvencévé léptették elő.

Tokaj messze földön híres borai a vidéken termő különleges szőlőfajtának köszönhetik egyedi íz- és illatvilágukat.  A tokaji bor kivonata pedig természetes és erőteljes antioxidáns tartalommal látja el a Botanic Concept termékeket, amelyek a bor kivonatnak köszönhetően képesek semlegesíteni a káros szabad gyökök hatásait, és ezzel hozzájárulnak, hogy bőrünk megőrizze fiatalságát és rugalmasságát.

A Helia-D termékeinek sikere azonban a folyamatos fejlődésben rejlik, abban, hogy a klasszikus irányvonalat megtartva képesek a megújulásra, hogy kielégítsék a változó igényeket. A csodálatos szőlő illat, az antioxidáns hatás, a hatékony hidratálás és ránctalanítás, a természetes összetevők sokasága, a lágy textúra és könnyed felszívódás tehát a megújulások után is a Botanic Concept termékek legfőbb jellemzői.


2021-ben újabb természetes összetevőkkel újult meg a kozmetikumcsalád. Az új formulába hialuronsav került, az anti-aging arckrémekbe pedig “növényi retinolnak” is nevezett bakuchiol is, egy olyan ránctalanító összetevő, mely serkenti a kollagéntermelést, ezáltal javítja a bőr feszességét és csökkenti a ráncokat.

A Botanic Concept 2024-es újragondolása is megőrzi a korábbi formulák speciális összetevőit, ám további értékes és hatékony természetes növényi komponensekkel egészült ki, hogy még hatékonyabban támogathassa a bőr hidratálását, regenerálódását, a ráncok csökkentését, és erősítse a bőr védekezőképességét.

A megújult Botanic Concept arckrémek megemelt hialuronsav-tartalommal, bőrpuhító hatású bio szőlőmagolajjal, kollagéntermelést serkentő ginzeng kivonattal, és Centella Asiatica gyógynövény erejével váltak teljessé.

A Centella Asiatica egy Ázsiából származó gyógynövény, amely erősíti a bőr barriert, serkenti a kollagéntermelést, regeneráló és gyulladáscsökkentő hatású. Pozitív hatásait a gyógyászat és a szépségipar is előszeretettel használja, hiszen nem csak az öregedésgátlás terén kiemelkedő a hatása. Bőrproblémák kezelésére és sebgyógyulás elősegítésében is kiváló hatóanyagnak bizonyult.


A megújult termékcsalád új köntösbe is költözött. A csomagolás követi a Helia-D letisztultabb, minimalistább stílusát, amely egy modernebb márkát képvisel. A Botanic Concept megjelenése így trendibb, de mégis romantikus és nőies hangulatot eredményez. Az újrahasznosítható üveg tégelyek és a részben újrahasznosított műanyagból készült kupakok a környezetvédelmet fókuszba helyezve készültek.

Az új Botanic Concept termékcsalád elhozza a természet gyengéd érintését!

Exit mobile version