A koraszülött babák nagy mérföldköveihez tervezett kártyákat az anyuka

nlc | 2017. Március 28.
Az édesanyja saját koraszülött babája fejlődéséből inspirálódva alkotta meg a kártyákat, amivel a koraszülött babák szüleinek szeretne segíteni.

Egy koraszülött kisbaba életében minden nap küzdelmes, és minden újabb reggel győzelem. Amy Purlig azért tervezett speciális kártyákat, hogy megünnepelje a koraszülött babák minden fontos mérföldkövét, legyen szó egy fertőzés leküzdéséről, vagy az első lélegeztető nélkül töltött napról…

 

Az ausztrál Purlig saját koraszülött kisfia küzdelmeiből inspirálódott, és elmondása szerint azért rukkolt elő a kártyák ötletével, hogy támogatást nyújtson vele a koraszülött picik szüleinek. “Olyan dolgokat is megünnepeltünk, ami minden más szülő számára természetes semmiségnek tűnhet: mikor végre elkezdett cumizni, mikor végre képes volt egyedül lélegezni. Ezek hatalmas dolgok a koraszülöttek világában. Minden újabb mérföldkőnél elhagyott minket egy megkönnyebbült sóhaj, és egy kicsit kevesebb teher nyomta a vállunkat” – magyarázza Purlig.

Az anyuka egyébként kisbabája mellett tanulta ki a grafikai tervezést, és rövidesen Miracle Mumma névre keresztelt weboldalát is beindította, ahol most már más koraszülött babás szülőkkel is megosztja kreációit.

 

InsideEdition

Exit mobile version