Augusztusi holdnaptár

nlc | 2005. Július 29.
Mikor szépítgessem magam, vásároljak be, szórakozzak? Holdnaptárunk ezekre a kérdésekre is választ ad. Praktikusan, a váratlan helyzetekre felkészülve élhetsz segítségével a nyár utolsó hónapjában is.














 Kattints a napokra és megtudhatod, mit tartogat számodra a Hold aktuális állása!
 Fogyó Hold
08.01-03. a Rákban
 Új Hold
08.05. az Oroszlánban
 Növő Hold
08.06. az Oroszlánban
08.07-08. a Szűzben
08.09-11. a Mérlegben
08.12-13. a Skorpióban
08.14-15. a Nyilasban
08.16-17. a Bakban
08.18. a Vízöntőben
 Telihold
08.19. a Vízöntőben
 Fogyó Hold
08.20-21. a Halakban
08.22-23. a Kosban
08.24-25. a Bikában
08.26-28. az Ikrekben
08.29-31. a Rákban 
FOGYÓ HOLD

Augusztus 1-3. a Rákban

Egyszerűen mennyei lenne, ha lapos talpakon közlekednél, és felváltanád vele a tele-, valamint magas sarkú szandált, papucsot. Ha új mobilt szeretnél, akkor itt a ragyogó alkalom, és szerezz be egy olyat, aminek beépített tükrös kijelzője van. Egy kapcsolat jövőjén érdemes lenne elgondolkodnod. A legfontosabb, ne azon morfondírozz, hogy a családodnak hogyan felel meg, hanem az, hogy neked jó vele, vagy sem?



ÚJ HOLD

Augusztus 5. az Oroszlánban

Indulhat a buli! Ha nem vagy hivatalos egyetlen buliba sem, akkor rendezz te egy nagystílűt. Ahova feltétlenül vegyél fel egy halcsontos, hosszú vonalú topot csípősorttal vagy -gatyóval.



NÖVŐ HOLD

Augusztus 6. az Oroszlánban

Ne feledkezz meg Oroszlán jegyű ismerősöd szülinapjáról. Az ajándékozást olcsón megúszhatod, ha veszel neki egy metálos csillogású, óriási színes lufit, amitől elvarázsoltnak érzi magát. Ha randizol, ne egyél előtte se mákos sütit, se mákos fagyit, mert sokáig keserű lesz tőle a szád íze.



Augusztus 7-8. a Szűzben

Spórolási roham keríthet hatalmába, amiről a barátnőd azt fogja mondani, hogy kicsinyes lettél. Ráadásul ez azért is rossz döntés, mert amire most pénzt áldozol, később hasznot hajt, vagy kiderül, hogy áron alul vehetted volna meg. Ha szeretnél elhelyezkedni, nézegesd az álláskereső rovatokat, és ha találsz egy neked tetszőt, akkor nyomulj.







Augusztus 9-11. a Mérlegben

Bújj színes rucikba, például fehér buggyos szárú térdnadrágba, csíkos pólóba, bújtasd a kezed sok ezüstszínű karperecbe, és irány valamelyik pláza. Hidd el, a mai napon nem fogsz sokáig egyedül csavarogni! Ha erősen kopik a nehezen megszerzett barnaságod, vagy netán leégtél, akkor érett paradicsomszeleteket kell erre a bőrfelületre tenned. Ha párkapcsolatban élsz, akkor készülj fel, hogy partnered sportot akar nézni a tévében, és ha nem szeretnél veszekedést, alkalmazkodj hozzá.



Augusztus 12-13. a Skorpióban

Ne menj jóshoz, felejtsd el boszorkányképzőket is, mert csak a pénzedet akarják. Inkább vegyél egy csomag Tarot kártyát, és a hozzá tartozó magyarázó könyvet, amiből prímán megtanulsz magadnak és a barátnőidnek is jósolni. Ügyelj arra, hogy most ne kritizálj senkit, és ha bármiről kérik a véleményedet, akkor nagyon finoman fogalmazz, mert észrevétlenül, könnyen megsérthetsz valakit. Szerezz be olivás kozmetikumokat, amik csodát tesznek most a bőröddel.



Augusztus 14-15. a Nyilasban





Hívj vendégeket, és próbáltasd ki velük a napraforgós spagettit, amit 30 perc alatt összedobhatsz. Hozzávalók: 500 g spagetti, 4 ek. olívaolaj, 3 gerezd fokhagyma, 1 cs. petrezselyem, 2 tk. reszelt citromhéj, 4 ek. napraforgómag, frissen reszelt sajt. Főzd meg a tésztát sós vízben, a fokhagymát és a petrezselymet 2-3 percig párold, aztán vedd le a tűzről, tegyél bele reszelt citromhéjat, majd a kifőtt tésztát, amit szórj meg napraforgómaggal és sajttal. Egyébként beszerezhetnél egy olasz tésztás szakácskönyvet is.



Augusztus 16-17. a Bakban

Balesetveszélyesek a napok, amikor a csontodat törheted. Ezért nézz a lábad elé, és érdemes lenne a fognyúzót is felkeresned, mert kiderülhet, hogy van egy rossz fogad. Ha még nem vagy fogselyem használó, akkor csatlakozz a táborukhoz, mert ezzel sok jót tehetnél saját magadnak. Megismerkedhetsz egy sótlannak tűnő fickóval, aki sajnos a későbbiekben sem lesz romantikusabb, vagy vidámabb. Ezért ne képzeld azt, hogy majd meg fogod tudni őt változtatni.



Augusztus 18. a Vízöntőben

Simogasd párod egóját, és hitesd el vele, hogy a te ölteted végülis az övé. A mozi büféjében mondhatnád neki, milyen remek ötlet volt, hogy elhozott moziba. Ne kérdezd ma meg párodat, hogy milyennek tartja az alakodat, és szerinte fogynod kellene-e? Ha diétázni akarsz, ma még fald fel a hűtőt, és holnap vágj bele.








TELIHOLD

Augusztus 19. a Vízöntőben

Adj ma magadnak és kedvesednek is néhány óra szabadságot, és ezt töltsétek külön-külön. Ezzel ugyanis elejét veheted annak, hogy csúnyán összevesszetek, és goromba dolgokat vágjatok egymás fejéhez. Vehetnéd az irányt egy könyvesbolt felé is, és válaszd a Vénusz születése című regényt, ami lelkileg sokat adhat neked. Találhatsz a neten egy last minute utat, amit csípj meg.



FOGYÓ HOLD

Augusztus 20-21. a Halakban

Ne csak magadon segíts, hanem másokon is, és ezért a sors meg fog jutalmazni. Van, akinek elegendő lesz néhány jó szó, van, akit egy kis pénzzel, vagy kölcsön rucival segíthetsz ki. Teljesen mindegy, hogy milyen idő van, a szabadban végezz egy kis testmozgást. A legjobb lenne a bringázás, már 30 percnyi pedálozástól javulni fog a kitartásod és az erőd. Este menj moziba, a sci-fi műfajú filmen remekül elszórakozhatsz. Ha kerti sütésre vagy hivatalos, készülj fel a szúnyogok támadására!







Augusztus 22-23. a Kosban

Az érzelmeid hullámzóak lesznek, és amíg délelőtt igent mondasz valamire, már délután a nemre szavazol. Ezért jobban teszed, ha a fontos döntéseket – különösen, amelyek pénzzel, érzelmekkel kapcsolatosak – mind két nap múlva hozod meg. Addig még aludhatsz is rá, ráadásul világosabb látod a saját helyzetedet is. Ha nyaralni mész, vagy nem a saját otthonodban töltöd az éjszakát, számíts rá, hogy a szomszéd szobában hangos lesz a szex. Ha a kedveseddel vagy, próbáld túlharsogni…



Augusztus 24-25. a Bikában

Minden pénzügyi döntést, amelyet ezen a két napon hozol, áldás kíséri. Ha hitelre van szükséged, vagy a biztosítótól szeretnél kicsivel több pénzt „lehúzni”, akkor nyomás! Szerelembe eshetsz egy konzervatív gondolkodású fickóval, akiben nagyon fog tetszeni a lovagiasság, és hogy nem spórnyák. Ideje lenne, rendet tenni a hűtőszekrényedben, mert az a kellemetlen illat, amit érzel, onnan árad…



Augusztus 26-28. az Ikrekben

Ha ismerkedni akarsz, ne kérdezd meg a fickótól, hogy szereti-e a zenét, vagy a természetet. Mert ki az, aki nem szereti? Viszont említsd meg neki, látszik a testén, hogy rendszeresen sportol. Ezzel leszel nála befutó. Tájékozódj az őszi sminkdivatról, és az üzletekben kend magadra a tesztereket. Vegyél magadnak egy szexi, csipkés szélű, spagetti pántos topot, amit vegyél fel egy szűk farmerrel.



Augusztus 29-31. a Rákban





Ne vidd túlzásba az alkoholfogyasztást, és a hetekkel korábbi buliról megmaradt pezsgőt se kortyold már el. A konkurenciát ma figyeld, de kerüld a megjegyzéseket, mert nevetségessé teheted vele magad. Ráadásul a baráti körödben valaki kellemetlen pletykákat terjeszt rólad. Ne adj ma kölcsön senkinek semmit, és ne is kérj. Viszont vehetnél végre egy fotóalbumot, amiben rendezhetnéd a régóta hányódó, szép emlékeket idéző fotóidat. Tarts diétát, mert az emésztésed takaréklángon működik.

Exit mobile version