Delfin

nlc | 2006. Augusztus 16.
A delfin a hangokon, hangzásokon és a frekvenciákon keresztül gyógyít. Az isteni forrással való kapcsolat által az érzelmek gyógyulását okozza. A delfin erõt és képességet kölcsönöz a gyógyításra az energetikai és finomanyagi térben. A delfin ereje gyógyító üzenetet, vigaszt és szeretetet hordoz a hang, a tónus és a hangzat által.

A delfin segítségével más világokból származó erőkkel tölthetjük fel magunkat. Felszabadító álmot hoz, egy jobb világ ideáljait és vízióit, és ezáltal nagy energiákat tart fenn. Magában hordozza az új impulzusok kibocsátásának képességét. Magasrendű morált közvetít, a béke és az új korszak követe. Képessé tesz egyszerre több dolog megértésére, és lehetőséget nyújt a magasabb tudáshoz való hozzáféréséhez. A delfin-medicina utat nyit holografikus, képszerű emlékezetbe, amely segítségével nagyon jól és pontosan emlékezhetünk az eseményekre, a tanulságokra és az emberekre.








A delfin erejével rendelkező ember számára nagyon fontos, hogy harmóniát teremtsen maga körül, akár lakásról, munkáról vagy bármilyen kapcsolatról legyen szó. Hozzáfér a magasabb rendű tudáshoz és a hetedik érzékhez. Fejlett etikájának, gyengédségének és kimagasló finomanyagi érzékének köszönhetően többet észlel, mint általában a legtöbb ember. Ezért fontos számára, hogy szeretetteljesen elkülönüljön, ám mégis kontaktusban maradjon társaival. Mindegy, hogy mi jön, bízniuk kell a forrásban, és tartani kell vele a kapcsolatot. Ajánlatos rendszeresen spirituális gyakorlatokat végezni, például meditálni vagy csendes jógagyakorlatot folytatni.


Pozitív oldal

Pozitív oldalát tekintve a delfin a megmenekülésért, a szeretetért, a gyógyulásért és az éberségért felel. Ez a szeretetre méltó és intelligens állat szerencsét jelez. Nagyon jó emlékezőtehetséggel bír, minden eseményt elraktároz, és ezeket az emlékeket mindig fel tudja idézni. Közlései megbízhatók és pontosak. Megjegyzi a jó cselekedeteket, és támogatja azt, aki jót tesz vele. A bajban ő a megmentő, mindazt megteszi, ami erejéből kitelik. Figyelmezteti, kimenti és irányítja az embert, és szükség esetén segítséget hív. Tiszteli a halottat, a vízbe fulladtakat a partra viszi, hogy illő módon a földbe temethessék őket.

Nagyon kommunikatív, és környezetében mindennel kapcsolatban áll, pontosan érzékeli az élőlények és a tárgyak energiáját. A nagy távolságok ellenére is kitűnően megérteti magát társaival. Kifinomult játékösztönének köszönhetően a világot változatos és kreatív módon képes megismerni. Rábízza magát a nagy világtengerekre, és megtanít bennünket a belső irányításba és a mindennel való kapcsolatba vetett hitre. Természetfeletti képességekkel rendelkezik, ilyen például a telepátia, a lélekgyógyítás, a belső látás… – ezeket az ember is adottságként hordozza magában. Kozmikus mester, nagyon sokat tanulhatunk tőle. Nyitottá tesz bennünket spirituális természetünk számára.


Negatív oldal


Negatív oldalát tekintve a delfin az igazságtalanságot nagyon nehezen tudja megbocsátani, a jogtalanságot örökre megjegyzi. Játékszenvedélye ellenére nagyon sokat vár el másoktól – talán túl sokat -, például fegyelmet, moralitást, harmóniát, tudatosságot és etikát – éppen annyit, amennyit saját magától elvár. Véleménye néha túlzottan éles, emellett nagyon kritikus és pontos. Negatív oldalához tartozó témák a védtelenség, a naivitás, az önbizalom hiánya, az önámítás, az állandó hullámzás az életben. Hajlamos arra, hogy többet vél felfedezni valamiben, mint amennyi ott ténylegesen van.


Vissza a cikk elejére »

Exit mobile version