Farkas

nlc | 2006. Augusztus 16.
Ha eléri a farkas a területünket, akkor felkészít arra, hogy rátérjünk a holdfény ezüstös ösvényére, bízzunk belsõ irányításunkban. Bevezet a rituáléba, amely segítségével a bennünk lakozó erõnkkel, a magasabb rendû önvalónkkal kerülhetünk kapcsolatba.

Lelki vezetőként biztos ösztönnel, finom érzékekkel, saját erőnkbe vetett bizalommal, belső rejtettséggel és melegséggel lát el bennünket. Megtanít alkalmazkodni a körülményekhez úgy, hogy közben mégis saját látomásunkat követjük. Megmutatja, hogyan alkossunk bensőnkből kiindulva, és hogyan helyezzük át ötleteinket és kívánságainkat a realitások talajára. Megtanuljuk tőle, hogyan fogadjuk be az üzeneteket bensőnkbe, majd hogyan kövessük őket.







Elvezet oda, ahol gyógyulásra szorulunk, és számos lehetőséget ismer az erő megőrzésére és átadására, éppen a nehéz időkben. Azt is megmutatja, hogyan aktiválhatjuk öngyógyító mechanizmusunkat. A falka meglátogat, és segít megszabadulni a kötöttségektől, démoni erőktől és a múltunkból származó negatív hatásoktól. Végül elvezet a bennünk lévő teljességhez és gazdagsághoz.


Pozitív oldal


Pozitív oldalát tekintve a farkas társas lény, aki magasan fejlett, gazdag kommunikációs rendszerrel, kialakult mimikával és széles hangskálával rendelkezik. Ezért megmutatja, hogyan fejezhetjük ki magunkat tisztán, érthetően és egyértelműen ezáltal pontos határokat szabva. Megtanuljuk tőle, hogyan élhetünk nagyszerű eredményeket célul tűzve sikeresen egy közösségen belül. Egy csoport több, mint pusztán alkotóinak az összessége; nagyobb potenciállal rendelkezik a siker eléréséhez, az erők megőrzéséhez és mindezek megfelelő gondozásához. A farkas oldalán megtanulunk élni, alkalmazkodni és mozogni a családon, a közösségen és a területünkön belül. Ha eljött az időnk, akkor megtanít előállni és átvenni a vezetést, így használhatjuk őt a közösség értelmében is, ha egy csoportot vezetni akarunk. Megmutatja, hogyan válunk egy családdá, hogyan leszünk klánunk, tervünk és ötleteink jó vezetője. Megtanít ezekért harcolni, bevetni magunkat, nem feladni céljainkat, és kreatív módon megértetni magunkat másokkal. Nyilvánvalóvá teszi az alázat titkát, mert csak az képes uralkodni, aki szolgálni is tud. Mellette jó vezetővé válunk, aki a nehéz és kemény időkben is nagyszerűen összetartja a csoportot. Megtanuljuk tőle, hogy ez mivel jár: egyedülléttel, egyesülünk belső irányításunkkal, találkozunk a közösséggel, megállapodunk vele, szigorú szabályokat definiálunk, és ezeket betartjuk.


Negatív oldal



Negatív  oldalát  tekintve  a  farkas  csődületet, kirekesztettséget, gyávaságot, vadságot, fegyelmezetlenséget, dörzsöltséget, vakmerőséget, vágyakozást és mohóságot jelent, mivel gyakran többet ejt el, mint amennyi a túléléshez kell. Hagyja magát a csoport nyomása által irányítani; ha támad, akkor azt akkor teszi, amikor gyengék vagyunk, hátulról és általában nem egyedül. Fekete farkasként vörösen izzó szemmel az ősökre és a démoni hatású hajtóerőre utalhat, valamint hiányos gondolkodásra, hatalmi visszaélésre, energiarablásra, gátolt sémákra és erőteljes támadásokra a tudattalan síkján. Ha kihajít a falkájából, akkor az felhívás saját erőnk felhasználására, saját falka alapítására és irányítására.


Vissza a cikk elejére »

Exit mobile version