A nagylelkû Nyilas

nlc | 2006. November 01.





Milyen nő vagy?

A legnagyobb kalandor vagy a Holdjegyek közül, igazi világjáró, kozmopolita. Állandóan felfedezőúton jársz, és többnyire mindig találsz is magadnak valami újat. Humoros, impulzív és lelkes személyiséged magaddal ragadja a környezetedet, az emberek szeretnek körülötted lenni. Független, szabadságszerető típus vagy, aki nem riad meg, ha egyedül kell lennie egy darabig. Imádsz utazni, és otthon érzed magad mindenütt a világon.
A filozofikus kérdések és az idegen kultúrák mindig lázba hoznak. Szüntelenül bővíted a tudásodat, és ahhoz is tehetséged van, hogy mindezt jól visszaadd a környezetednek. Azonnal, nagy hévvel beleveted magad bármibe, amiben motivált vagy. Ha viszont nem találod meg egy kérdésedre a választ, elbizonytalanodhatsz.
A változásokat kihívásoknak fogod fel, és örülsz, hogy tanulhatsz belőlük valamit. Ez a szemléletmód egyébként alapvetően igaz rád, hiszen optimista vagy. De pont emiatt néha úgy érzed, hogy túl jó vagy mindenhez, és ez felfuvalkodottá tehet.
Az igazságtalanságokat elviselhetetlennek tartod. A korlátok megvetéséből fakadóan néha túl nyugtalan és megbízhatatlan is tudsz lenni.


Hogyan viselkedsz a párkapcsolatban?

Hajlamos vagy az érzékiséget feláldozni az erkölcsösségért, pedig lelkes érzelmek, nagy gesztusok és célok jellemeznek. Szereted, ha dicsérnek, és érzékenyen érint a kritika. Mindennek nagy reményekkel állsz neki, és mivel tudatában vagy saját különlegességednek, úgy érzed, hogy mindig jónak kell lenned.
Vágysz arra, hogy a párod ne csak szeressen, de elismerjen és csodáljon is.
Mivel nagylelkű vagy a szeretteidhez, nem tudod elviselni a kicsinyes, fukar férfiakat. Nem tudsz olyan kapcsolatban élni, ahol nem kapod meg a számodra nélkülözhetetlen szabadságot, és ahol megpróbálnak keretek közé szorítani. Szükséged van arra is, hogy mint mindennek, a kapcsolatodnak is megtaláld az értelmét. Mivel nem szeretsz jelentéktelen dolgokkal foglalkozni, a távoli jövőbe mutató nagy tervekkel vágsz neki a szerelemnek is.


Így éled meg az anyaságot

A családodban optimista, idealista, szabadságszerető látásmódot igyekszel teremteni. Sem a fiadat, sem a lányodat nem akarod terelgetni, vagy uralni az életét. Maximális szabadságot biztosítasz nekik, és igyekszel folyamatosan új élményekkel, impulzusokkal gazdagítani életüket. Mindeközben te magad útmutatóvá szeretnél válni a számukra.
Mindenek felett támogatod őket, jóindulatú, nemes lelkű vagy hozzájuk. Sokszor dicséred meg őket, mert tudod milyen fontos, hogy valakit elismerjenek és csodáljanak.
A háztartás és a család iránt érzett felelősséged azonban sokszor megterhelő számodra, és ez gyakran elvesz a lelkesedésedből. Hiszen semmit nem szeretsz, ami kötelező.


Mit vár tőled a Nyilas Hold-jegyű férfi?

Rajongva és nagy átéléssel beszél minden olyan témáról, amit fontosnak tart, ezért aztán jó hallgatóságnak kell lenned.
Mivel szeret utazni, főleg távoli, víz közeli tájakra, ha el akarod varázsolni, ebből indulj ki. Fontos számára a hit és a filozófia, ezért ne zárkózz el ezektől. Előfordul, hogy több vallást, politikai és erkölcsi nézetet vall magáénak gyors egymásutánban. Mindez a bizonytalanságából fakad, ezért fontos, hogy nyugalmat teremts körülötte.
Ne vesd el a gondolatait azonnal, inkább lelkesítsd, mert akkor csodákra képes. Légy vele éppolyan nyitott, és optimista, mint amilyen ő maga. És a legfontosabb: add meg neki a szabadságot. A nyitott kalitka módszert neki találták ki.

Exit mobile version