Szaturnusz a Szûzben

Izing Klára | 2007. Február 21.
A véredben van a gyógyítás, amellyel szolgálnod kell embertársaidat. Mégpedig szerény díjazás ellenében, hiszen a gyógyító képességeket azért kaptad, hogy feloldd a karmát, õrizd a saját lelki, szellemi, lelki tisztaságod.






 Szaturnusz a Szűzben




 







Élete filmjei:
A Szaturnusz pozíciója azt jelenti, ha vissza tudnád pergetni életed filmjeit, akkor meglátnád az őseidet füvesasszonyként, vagy olyan gyógyítóként, aki a természet erejét használta. Az őseid között voltak azok, akik a nagy járványok idején nem féltek sem a betegségtől, sem a betegektől, hanem megpróbálták gyógyítani őket, és keresték fűben, a fában az orvosságot. Ők voltak azok, akik nemcsak a testi, hanem a szellemi és a lelki tisztaságot is hirdették, és mindenkin segítettek, aki hozzájuk fordult.

Karmikus kiteljesedés:
Emberekkel kapcsolatos foglalkozást kell űznöd, végighallgatnod a panaszaikat, és ily módon gyógyítani. Az egészséges életmódot kell követned, és erre az útra térítened az embereket, valamint a természetes, ősi gyógymódokat előnyben részesíteni, akár te érzed rosszul magad, akár más küszködik betegségekkel. A lelki és szellemi tisztaságot úgy őrizheted meg, ha odafigyelsz arra, hogy mit olvasol, mit nézel, és mit hallgatsz. Legyél válogatós!

A jelen karmikus feladata:
– Megtanulni alkalmazkodni nemcsak a munkahelyeden vagy a családban, hanem minden körülményhez.
– Időnként vonulj vissza, tölts például egyedül hétvégeket, amelyen meditálsz, és elmerülsz saját magadban.
– Ne tedd túl magasra a mércét gyermekeddel szemben, ne akard, hogy mindenképpen kitűnjön az átlagból, mert ez lelkileg annyira megterheli, hogy megbetegszik.
– Csak a legális helyzeteket használd ki, tartsd távol magad a kétes ügyektől, amivel az otthonod biztonságát veszélyezteted.

Karmikus kötelessége:
A szülőkön kívül a nagynéni vagy nagybácsi támogatása, és önfeláldozó gondoskodás, ápolás, amikor egészségi problémáik vannak. Őszintének lenni, és bátran kritizálni, mert ezzel segíthetsz másokat a tisztánlátásban, és hogy a realitások talajáról ne rugaszkodjanak el. Dolgozni, és ha munka nélkül maradsz, olyan feladatot is elvállalni, amit rangon alulinak érzel.

A Szaturnusz bölcsessége: Ha tisztességes és becsületes maradsz, megőrizhető a tisztaság, és zavartalanul haladhatsz célod felé.

Szaturnuszi szállóige: Mikor egészségesek vagyunk, mindnyájan könnyen adunk helyes tanácsokat a betegeknek. (Terentius)

Szaturnuszi a karmája: Gérard Depardieu, Kate Hudson

Szaturnuszi erősség: gyakorlatiasság, lojalitás, önkontroll, kedvesség.

Szaturnuszi gyengeség: pedantéria, hipochondria, túlzott komolyság.

A Szaturnusz óva inti attól, hogy: mindenféle gyógyszert beszedj, és saját magad kezeld magadat. Bármennyire nem kedveled a gyógyítókat, és nehezedre esik egy egészségi problémával máshoz fordulni, kénytelen leszel segítséget kérni. Még akkor is, ha te magad is esetleg orvos, vagy gyógyító vagy.
Exit mobile version