Jóslatok novemberre

Szatmári Nóra | 2007. November 07.
Az 1500-as években vált általánossá a naptár használata, s ekkor indult el a születések regisztrálása is. Persze a kor boszorkányainak és jósnõinek fantáziája is elindult, s a születési napok alapján is jóslatokba bocsátkoztak.

Öröknaptárunk elárulja neked, mely napon születtél, s ez alapján eléd tárjuk, mit várhatsz novemberben!


• Kattints ide az öröknaptárért, nézd meg, melyik napon születtél! >>>>


Ha hétfőn születtél:


Munkával összefüggő ügyeid és egészséged kaphatnak hangsúlyt november folyamán. Sok elcsüggesztő akadály kerülhet az utadba, épp ezért fontossá válik, hogy kellő önuralommal tűrd a nehézségeket. Kényes helyzetekbe keveredhetsz, mégis kimászhatsz mindegyikből, ha logikus gondolkodásodat használod. A hónap közepére lenyugodnak a kedélyek, pozitív irányú változások indulnak meg életedben. Gyorsan rá fogsz ébredni, hogy a hónap első – nehézségekkel teli – napjai sok tanulnivalóval láttak el, s nagyszerű kilátásaid lesznek a hónap második felére. Gondolkodj mindig józanul, légy fegyelmezett, ez mindig kihúzhat a bajból.






Ha kedden születtél:


Kalandokkal teli napokat, sok örömteli percet hozhat neked ez a hónap. Sok újdonság kerülhet az utadba, vétek lenne nem élni ezen csodás lehetőségek valamelyikével. Jókedved határtalan lehet, s erre megvan minden okod. Adj át másoknak is ebből a pozitív energiából, nagyszerű alkalom ez arra, hogy megoszd másokkal örömödet. Komoly döntések meghozatalát is jelentheti a november, de minden döntésed egyben valamilyen régi dolog lezárását is megköveteli. Szükséged lesz józan ítélőképességedre, s félre kell tenned felesleges aggodalmaskodásodat. Élj a mának!






Ha szerdán születtél:


Jelentős és fontos változásokat ígér a hónap, lehetőséged nyílik arra, hogy megcsillogtasd tehetségedet, eddig rejtett képességeidet. Életed különböző területein lesz szükség arra, hogy ötleteidet és tettvágyadat felhasználd, vagy éppen megoszd másokkal. Felejtsd el az önzőség fogalmát, tevékenykedj csoportban, és továbbra is ragaszkodj céljaidhoz. Hallgass a józan eszedre és a megérzéseidre. Ezek most arra sarkallhatnak, hogy ne szalaszd el a felkínálkozó lehetőségeket, mert ezek most valóra válthatják minden álmodat. Sok külső segítségre számíthatsz, ne utasítsd vissza a segítő kezeket!







Ha csütörtökön születtél:


Gyors döntésekre és átgondolt lépésekre lesz szükség novemberben! Céljaidat csak a józan ész segítségével érheted el. Ne hagyd, hogy elvakítson a csillogás és a szép szó. Hajlamossá válhatsz arra, hogy ne lásd meg a fától az erdőt – márpedig ha hagyod, hogy félrevezessenek, könnyen csapdába eshetsz. Tanulj régi sérelmeidből, gondolj arra, hogy a most történő dolgok már megestek veled, nem ugyanilyen körülmények között, nem ezekkel az emberekkel… A meggondolatlanságnak nincs helye életedben, ez most komoly kockázatokat rejthet. Légy inkább visszahúzódó, hagyj másokat érvényesülni, ne hozz elhamarkodott döntéseket.






Ha pénteken születtél:


Novemberben megtörténhet végre az, amire vágysz. A lelki fejlődés mellett anyagilag is gyarapodhatsz, de megtartani ezt a pozitív folyamatot csak akkor tudod, ha tartózkodsz a költekezéstől és a kockázatos üzleti ügyektől. Sokat tanultál a régi, rosszul elsült dolgaidból, itt az ideje, hogy bebizonyítsd, képes vagy a tapasztalataidat kamatoztatni. Előnyös lehet, ha további változásokat hajtasz végre életedben, de légy körültekintő, hisz a tudatos változtatás megnövekedett felelősséggel is együtt jár! Most megalapozhatod a következő hónapok vagy akár évek sikereit, de ehhez jelentős lépés lesz, hogy megfontolt döntéseket hozz.






Ha szombaton születtél:


A régóta áhított változás ideje csak akkor jöhet el számodra, ha arra lelkileg is teljesen felkészülsz. A sok kreatív ötleted segíthet abban, hogy mások is elismerjék tehetségedet, hozzáértésedet. Sikerrel hasznosíthatod rejtett képességeidet, fáradozásaid garantáltan megtérülnek. Külső segítséget is igénybe vehetsz, ne félj kérni – ettől nem leszel kevesebb mások szemében. Most kivívhatod környezeted elismerését és megbecsülését. Légy lényegre törő, állj a realitások talaján, és sose veszítsd el optimizmusodat. Kialakíthatod a stabil talajt a lábad alatt, s érdemes lesz hosszú távra is gondolkodnod.






Ha vasárnap születtél:


Fizikai állapotodat tekintve különös óvatosságra lesz szükség, egy apróbb baleset kizökkenthet nyugalmas mindennapjaidból. Szánj több időt magadra. Pihenj, meditálj, vegyél ki néhány nap szabadságot. Túlterheltté válhatsz, s ha nem adsz magadnak időt a regenerálódásra, akkor a hónap végére darabokra hullhatsz. Ezt a fajta kockázatot nem engedheted meg magadnak, ezért kerüld a szélsőséges helyzeteket, és ne akarj megfelelni másoknak. Fogadd el önmagad olyannak, amilyen vagy, ne akarj jobb vagy rosszabb lenni. Önnönmagad elfogadása a legnagyszerűbb dolog, amit most átélhetsz.






Startlap-ajánló:


www.karma.lap.hu
www.kartyajoslas.lap.hu
www.szammisztika.lap.hu


 

Exit mobile version