Mit üzen a tarot a Rák havára?

Zoltán Tamás | 2009. Június 30.
A nyári flörtök időszaka következik, de nem árt odafigyelni, és nem kell egyből szerelmet vallani a pasiknak! Adj időt, hogy meghódítson, és bizonyítsa, hogy komolyak az érzései. Élvezd a jó időt, de őrizd meg a józan eszed!

Rák: Ez az az időszak, mikor bizony áldozatokat kell hozni a célok eléréséért. Gondolj át mindent többször, mérlegelj, hogy megéri-e ez az egész, amit elterveztél! Takarékoskodj az energiával, később több hasznát veszed majd. Ami most nagyon jó ötletnek tűnik, arról hamar kiderülhet, hogy rossz döntés, és a későbbiekben könnyen megbánhatod. Kérd ki a szeretteid tanácsát, beszéljétek meg a jövőt!

 

Oroszlán: Egy régóta húzódó ügyben végre kedvező változás várható. Remek alkalom ez arra, hogy megtanuld: a türelem nagyon nagy úr, és az igazság végül mindig győz. Fellélegezhetsz, de vond le a konzekvenciákat, és próbáld összegezni, hogy ebből az esetből mit kellett megtanulnod. Legközelebb sokkal könnyebben megy majd hasonló helyzetben.

 

Szűz: Csak magadat hibáztathatod, ha most zűrben vagy. Könnyű másra fogni, bizony te követted el a hibákat. Most ne kapkodj, várj türelemmel. Nem ez a kedvező időszak a változtatásokra, a lépésekre. Tereld el a figyelmed, kapcsolódj ki, keress egy jó könyvet, vagy kirándulj a barátaiddal. Figyelj oda jobban a kötelességeidre, ne hanyagold őket csak azért, mert most más nyomaszt!

 

Mérleg: Nocsak! Eljön végre a te időd? Most lehet majd okod örömre. Ha már egy ideje kiszemeltél magadnak egy pasit, most adódik alkalom arra, hogy megszerezd. Ne térj le a jelenlegi útról, jó irányba haladsz, és végre learathatod a türelmed gyümölcsét is. Nem biztos, hogy ez az ember lesz életed társa, de semmiképpen ne szalaszd el, mert kellemesen tölthetitek együtt az időt.

 


Skorpió: Sokkal könnyebb napok következnek számodra. Egyszer minden rossz véget ér, csak bízni kell. A sikereidet ünnepeld meg, ajándékozd meg magad valami aprósággal. Színezd ki az életed, viselj tarka ruhákat, vegyél új szobanövényeket, és próbáld feldobni a munkahelyeden is a közvetlen környezetedet! Fontos, hogy összegezd az elmúlt időszakot, vond le a tanulságokat, hogy legközelebb elkerüld az ilyen helyzeteket.

 

Nyilas: Használd a női megérzéseidet! Pozitív változások vannak kilátásban. Ha erre a hónapra tervezed a vakációt, vagy munkaügyben kell utaznod, figyelj oda, mert érdekes találkozásban lehet részed. Néha nem árt eldobni az elveinket, és lehet, hogy ez a kaland most megéri. Élvezd a nyarat, a napsütést, és tedd félre kicsit a gondjaidat. Töltekezz fel, sokkal könnyebben boldogulsz utána a mindennapi életben is.

 


Bak: Megdolgoztál a jóért. Talán már azt is tudod, hogy a saját hibáidért vezekeltél. Ne feledd el, hogy a barátok mennyit jelentenek az ember életében. Ha teheted, szervezz valamilyen szabadtéri találkozót a szeretteid számára, és éreztesd velük, hogy mennyire fontosak számodra. Nézd végig a telefonodban a neveket, és gondolkodj, ki az, akivel már régen csevegtél. Fontos, elgondolkodtató szavakat hallhatsz most tőlük.

 


Vízöntő: Új szerelem a láthatáron! Különösebben még meggebedni sem kell érte. Magad is meglepődsz, hogy ezúttal mennyire simán megy minden. Az egyetlen fontos dolog: tanuld meg elfogadni magad! Csak akkor szeret majd igazán valaki, ha előtte megszereted magad. Légy optimista, és hidd el, hogy mindenki elfogadható és szerethető!

 

Halak: Használd ki a most adódó lehetőségeket, de figyelj, hogy ne lendülj át a felelőtlenség határán! Új felkérések, munkaajánlatok, pénzszerzési lehetőségek vannak kilátásban, tartsd nyitva a szemed! Ezeken most ne nagyon gondolkodj, nincs veszítenivalód. Légy mozgásban, nem mindig a meglevő dolgok a legjobbak. Tartsd észben, hogy ha baj van, mindig van valaki, aki figyelmeztethet előre!

 

Kos: Légy észnél! Egy most kínálkozó szexuális kalandnak lehetnek ám következményei is. Ne akarj más lenni, másnak látszani, mint ami vagy. A meglevő párkapcsolatot nem biztos, hogy megéri feladni egy flörtért, abban pedig ne bízz, hogy a titkaid nem derülnek ki! Gondold át az egészet, és döntsd el, hogy hova húz a szíved! Az új „idegen” nem biztos, hogy teljesen őszinte hozzád…

 


Bika: A Bikák életében is felbukkanhat mostanság egy röpke kaland. Hiába tűnik tökéletesnek, előbb próbáld kiismerni a pasit, és ne alapozz rá komoly jövőt! Lehet, hogy csak linkeskedik, és a fele sem igaz annak, amit mond. Tekintsd kellemes nyári románcnak, de ne tervezgess vele esküvőt és családot! Menj bulizni a barátnőiddel, élvezd a szabadságot, de próbáld megtartani a józanságod!

 


Ikrek: Jó időszak következik. Fellendülés anyagi téren, a munkahelyeden is vidámabb napok várnak rád. Végre alkalmad nyílik megvásárolni valamit, amire már régen vágysz, vagy utazgathatsz is kicsit. Ha ez még mind kevés lenne, akkor ebben a hónapban betoppanhat a régen várt férfi is. Tedd rendbe magad, és takarítsd ki az otthonod, mert hamarosan vendéged érkezhet, aki valószínűleg nem csak egy éjszakára akar majd maradni.

 

 

Exit mobile version