A tarot és a szerelem

Zoltán Tamás | 2009. November 17.
Az emberek előszeretettel kutatják a jövőt, szeretnék előre tudni, hogy mi vár rájuk. Elsősorban párkapcsolati problémákkal fordulnak a tarot-hoz, de vajon milyen kérdéseket érdemes feltenni az univerzumnak?

Jó kérdések

Hogyan alakul a kapcsolatom X. Y.-nal?” – Erre a kérdésre szinte tökéletes választ ad a tarot. Pontosan levezeti, hogy milyen változások várhatók a jövőben, lesznek-e hullámvölgyek a kapcsolatban. Arra is rámutathat, ha egy harmadik személy belekeveredik a képbe, vagy ha valamiért eltávolodunk a szeretett embertől. Kialakulóban levő kapcsolatnál is érdemes ezzel a kérdéssel kezdeni, hiszen kiderülhet, ha valami nem stimmel.

Mit kell megtanulnom a kapcsolatunkból?” – Két ember mindig azért találkozik, mert valamit át kell adniuk egymásnak. Ezzel a kérdéssel kiderülhet, hogy miért sodródtunk egymás mellé, vagy az élet mely területén kell tanulnunk a másiktól valamit.

Lehet-e tennem valamit azért, hogy X. Y. a társam legyen?” – Könnyen meglehet, hogy lenne közös jövőnk, csak minket gátol valami az előrelépésben: lezáratlan múlt, befejezetlen kapcsolat vagy téves jövőkép… Ha ezeket feloldjuk, talán nagyon hamar kibontakozik az új szerelem.

Őszinte-e hozzám?” – A tarot kegyetlenül megmondja, ha a másik embernek titkai vannak előttünk. Csak akkor tegyük fel ezt a kérdést, ha van erőnk elviselni a választ.

Rossz kérdések

Nézzük azokat a kérdéseket, amelyeket nem szabad feltenni a tarot-nak:

Örökké szeretni fog X. Y.?” – Az univerzum számára az „örökké” nem azt jelenti, mint számunkra. Különben sem biztos, hogy néhány év múlva is azt akarjuk majd, hogy X. Y. szeressen minket…

Mit tegyek, hogy elhagyja a feleségét?” – Semmit! Ha egy pasi nem akarja magától elhagyni a párját, akkor eszünkbe ne jusson harcolni érte! Mindenkinek megadatik a döntés, és ha ezt a lépést nem teszi meg, akkor nincs magyarázatnak helye. Rossz kifogás, hogy összetart a ház, a gyerek, a közös vagyon… Ha ő jobban szereti a materiális dolgokat, akkor mást kell keresnünk.

Lesz közös gyermekünk?” – A tarot-t nem szabad gyermekszületéssel kapcsolatban faggatni! Ha egy lélek szeretne leszületni, akkor megteszi. Ha nem jön össze egy párnak, akkor vagy nincs közös jövőjük, vagy karmikusan kell ebből megtanulniuk valamit.

Mikor érdemes kérdezni?

– Egy új ismeretségnél, mikor még nem tudjuk, hogy mit várhatunk a másiktól. Ha nem szeretjük a feleslegesen futott köröket (bár igazából ezek sem feleslegesek…), és azonnal tudni akarjuk, van-e értelme randizgatni.

Jósolj magadnak tarot-kártyákkal!
Napi tarot »
Szerelmi tarot »

– Ha az intuíciónk azt súgja, hogy valami nyomasztja a párunkat. Sok kapcsolat megy rá a kibeszéletlen problémákra, a hallgatásra…

– Egy következő lépés előtt. Ha komolyabbra fordítanánk a kapcsolatunkat: összeköltöznénk, házasodnánk, közös hitelt vennénk fel…

– Szakítás előtt. Ha még nem vagyunk biztosak abban, hogy elhagynánk a párunkat, vagy éppen valaki más iránt érdeklődünk jobban.

Mennyire bízhatunk a válaszokban?

Ha magunknak rakjuk ki a kártyát, akkor ne vegyük száz százaléknak a válaszokat! Tudat alatt is befolyásolhatjuk vagy félreértelmezhetjük a szimbólumokat. Ha többször voltunk szimbólumelemzőnél vagy sorselemzőnél, és eddig „beletrafált” a válaszokba, akkor hagyatkozhatunk rá. De sosem szabad elfelejteni, hogy az intuícióink is segítenek döntéshelyzetekben. A tarot-ra rászokni nem szabad, de hasznos segítség lehet olyankor, ha józan ésszel nem látjuk az előttünk levő utat.

 

 

Exit mobile version