Varázsolj magadnak parkolóhelyet!

nlc | 2010. Július 29.
Az ezotéria feladata, hogy segítsen a mindennapi életet könnyebbé tenni. Az igazi "ezoterikus életforma" nemcsak a karmáról, az életfeladatról és a lila ködös mondatokról szól, hanem a mindennapok apró feladatainak megkönnyítéséről, például arról, hogyan találjunk magunknak parkolóhelyet. Íme három kipróbált praktika!

„Mielőtt kocsiba szállnék, kártyát húzok arra, hogy milyen lesz az út, megállít-e a rendőr, lesz-e bármilyen fontos történés. Ugyanígy azt is meg szoktam nézni, lesz-e parkolóhelyem, és merre érdemes keresnem azt…”
(Katalin, kártyavető)

„Parkolóhelyet agykontrollos háromujj-technikával keresek: amikor közeledek az úti célomhoz, összeteszem a bal kezem első három ujját – ez a mozdulat ellazult tudatállapotba juttat –, és arra koncentrálok, hogy van parkolóhelyem. Általában percek alatt találok, néha pont az ajtóban!”
(Eszter, HR-munkatárs)

„Az angyaloktól kérem, hogy legyen parkolóhelyem. Persze nem kell nagy dologra gondolni, elég egy fohász: »Kedves angyalok, legyen parkolóhelyem az X. Y. épület előtt!« Ilyesmit szoktam kérni, amikor kocsiba ülök, és mire megérkezem, rendszerint találok is jó parkolóhelyeket!”
(Ágnes, kozmetikus)

 

 

 

Exit mobile version