Hétvégi horoszkóp (január 21–23.)

Székelyhidi Ágnes | 2011. Január 21.
A Jupiter szombaton belép a Kos jegyébe, és ez sokaknak váratlan fordulatokat hoz a hétvégén. Akad olyan jegy, amelyik nyugalomra vágyik, de lesznek olyanok is, akikre szenvedélyes szeretkezések várnak.

KOS: Ez egy különleges hétvége lesz a számodra. Ugyanis szombaton Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója belép a Kos jelébe. Itt legutóbb 12 évvel ezelőtt tartózkodott, és legközelebb 12 év múlva lesz. Vagyis rendkívül nagy jelentősége van a számodra, mert ritka, de annál pozitívabb a hatása. Szó szerint melléd áll a szerencse. És az igazán jó hír, hogy ez bármilyen témára igaz. Ugyanakkor az éremnek két oldala van: Jupiter a túlzások bolygója is. Vigyáznod kell, hogy semmit se túlozz el. Például az evést. Ha nem akarsz felszedni több kilót, akkor most oda kell figyelned arra is, hogy mennyit eszel, és arra is, hogy mennyit mozogsz. Ha akarod, ebben is „szerencséd” lesz.

BIKA: Kifejezetten nyugis hétvége vár rád. Minden békés lesz benned és körülötted. Még a gyerekek is nyugodtak lesznek. Ez igazi ajándéknak számít. Az se kizárható, hogy előállnak valami kéréssel, ami fel fogja bolydítani a családot, és megváltoztatja az eredeti terveket. Érdekes lesz látni, hogy ki hogyan reagál. Persze nem csak másokat, hanem magadat se ártana megfigyelni. Most egészen meglepő lesz a reakciód. Ha eddig merev voltál, akkor rugalmasan fogsz reagálni. De sajnos fordítva is elképzelhető. Mindkét esetben lényeges, hogy ne siess a válasszal! Kérdezgesd a részletekről őket, és vitassátok meg, hogy pontosan mivel jár ez! Így időt nyersz, hogy okosan dönthess.

IKREK: „Otthon, édes otthon…” – ez lesz ennek a hétvégéd jelszava. Szívesen maradsz otthon, és élvezed a fészek melegét, biztonságát. Ez normális, és időnként szükséges. Ennek jegyében azon se lepődj meg, ha most hirtelen lesz kedved takarítani, rendet rakni. Szóval olyasmikhez is lesz türelmed, amiket egyébként a hátadra se kívánsz. Mivel most fogy a Hold, könnyebb selejtezni, és megszabadulni sok ócskaságtól. Mindemellett számítanod kell arra is, hogy a családod igényelni fogja a jelenlétedet.
 
RÁK: Attól lesz jó ez a hétvégéd, hogy tele leszel álmokkal, és csomó a jövőt érintő tervvel. A megvalósításra valószínűleg később fog sor kerülni. De már most elkezdhetsz beszélni róla, és intenzíven foglalkozni vele. Ezenkívül ha van testvéred, akkor a vele való kapcsolat erősödhet. A testvéri kötelék semmi máshoz sem hasonlítható. Mindegy, hogy mit csináltok, csak az a lényeg, hogy legyetek együtt. Ami még ennél is szokatlanabb, hogy a szomszédaiddal változhat, sőt javulhat a kapcsolatotok. Érdemes lenne egy partit rendezni. Biztosan tudtok ürügyet találni arra, hogy koccintsatok vagy süssetek, főzzetek egymásnak. Ettől mindenki fel lesz dobva. És a hétvége betölti a kikapcsolódós funkcióját.

OROSZLÁN: Azzal, hogy szombaton a Jupiter belép a Kos jelébe, te is jól jársz. Ugyanis a Kos ugyanúgy tüzes jel, mint az Oroszlán. Az még izgalmasabb, hogy a Jupiter a Nagy Szerencse bolygója. Vagyis mostantól nyár elejéig egy szerencsés széria kezdődik a számodra. Nem kell erőlködnöd vagy kezdeményezned, mert odajön a helyedbe a lehetőség. Természetesen ez nem sült galamb, vagyis tenned kell majd érte. A másik jó hír a hétvégére, hogy a gyerekeiddel vagy más gyerekekkel remek kis diskurzusban lesz részed. Ráadásul olyasmit fogsz megérteni a segítségükkel, ami felvidít. Megint kiderül, hogy a gyerekek milyen bölcsek tudnak lenni olykor. Nem szabad lebecsülni őket.

SZŰZ: Ez a te hétvégéd lesz. De csak akkor, ha kizárólag a pozitív híreket engeded be. Hiszen a rossz hírek ugyanolyan mérgek, mint a test számára a bacilusok, vírusok. Muszáj védened a lelkedet és a szellemedet is a negatív hatások ellen. Az a szerencséd, hogy most népszerű leszel, és sok jó ember megtalál, és elhív. Azt válaszd, akivel a legtöbbet lehet nevetni, mivel a nevetés az egyik leghatékonyabb stresszoldó módszer. A másik a szex. Ez se ártana. Ha úgy alakítod az eseményeket, hogy mindkettőre legyen alkalmad, akkor utólag elmondhatod, hogy mindent megtettél, hogy tökéletesen feltöltődj ezen a hétvégén. Vagyis jöhet a következő hét, a kihívások, a feladatok.

MÉRLEG: Most aztán jól nyisd ki a szemed, mert olyan valakibe fogsz belebotlani, akire mindig is vágytál! Ebből simán lehet szerelem is. Arra kell nagyon ügyelned, hogy ha van jelenleg párkapcsolatod, akkor azt ne bolygassa meg ez a találkozás! Könnyebb a helyzeted, ha még szabad a szíved. Ebben az esetben nincs más dolgod, mint beengedni és elfogadni azt a csodát, amit végre odatesz eléd a sors. Ha belegondolsz, rájöhetsz, hogy te ezt sokszorosan kiböjtölted már. És itt a „jutalom”. Emellett jó lenne, ha a pihenésre is jutna időd és kapacitásod. Most van itt az ideje a lazításnak. A hétvége ezért van, erről szól. Tehát fel kell töltened a lemerült „aksikat”, és mehet tovább minden.

SKORPIÓ: Kicsit ellentmondásos lesz ez a hétvége a számodra. Ez azt jelenti, hogy lesz benne pozitív esemény, és lesz kevésbé pozitív. Nem kell megijedned, mert nem lesz vészes az egész. Csupán arról van szó, hogy vigyáznod kell magadra. Nem szabad engedned, hogy bárki felbosszantson. Ettől függetlenül több kellemes dolog vár rád. Például váratlan, kedves meghívást kapsz egy érdekes eseményre. Jól teszed, ha nem sokat gondolkodsz, hanem elmész. Ott olyan emberek és olyan információk várnak rád, akik és amik később még igencsak hasznosak lesznek. Szóval saját érdeked, hogy megjelenj. Ha van kedved, öltözz ki! Ez egy kitűnő alkalom, hogy megmutasd a „szebbik” oldaladat.

NYILAS: Irigylésre méltó leszel ezen a hétvégén. Hihetetlen mértékben leszel feldobva. Ez már az eufória és az extázis határát súrolja. Az életkedv, az életigenlés, az életöröm az, ami életben tart. Nem igaz, hogy kielégít, ha dolgozol és hasznos része vagy a közösségnek. Kell, hogy legyen valami több. Ez lehet a szerelem és a szex. Ők az élet fűszerei. Lehet élni nélkülük, de nem érdemes. Szóval ne törődj bele, hogy szerelem és szex nélkül élj! Ha van párod, akkor vele élesszétek fel a szenvedély tüzét! Ha még nincs, akkor keress még intenzívebben!

BAK: Valószínűleg mindig ilyen hétvégére vágytál. Minden szuper lesz. A kedved is jó lesz, és a közérzeted is rendben lesz. Élvezd ki, és add át magad a békének! A harmónia mindig benned van, de most végre meg tud nyilvánulni. Persze mindez nem jelent teljes semmittevést. A családodban nagy jövés-menés várható. Vagy vendégek toppannak be, vagy bővül a család létszáma. Mindkét esetben lesz tennivalód. Ezt nevezik édes tehernek. Tedd szívesen, és örömödet fogod lelni benne! Emellett az is előfordulhat, hogy ingatlanügyeid végre átbillennek a holtponton. Akár eladsz, akár veszel, akár felújítasz, most nagy volumenű, pozitív folyamatok indulnak el végre. Ezt kivártad.

VÍZÖNTŐ: Azzal, hogy a héten a Nap belépett a Vízöntő jelébe, eljött a te időd. Most egy hónapon keresztül te leszel a figyelem központjában. Olyan leszel, mint a naprendszerünkben a Nap. Közeleg a születésnapod. Ez egy remek alkalom arra, hogy összehívd a barátaidat, a kollégáidat, a szomszédaidat és természetesen a rokonaidat. Nem lesz anyagi teher a számodra, ha piknik alapon buliztok. Mondd meg mindenkinek, hogy hozzon valami finomat, mert azt fogjátok enni és inni! Ha jót akarsz magadnak, akkor ruházz be papírtányérokba és -poharakba, mert akkor még mosogatnod se kell. Így végre élvezheted a saját szülinapi bulidat. Ennél már csak az lehet jobb, ha nem nálatok jöttök össze…

HALAK: Minden okod meglesz arra, hogy szerelmes legyél a mostani hétvégén. Ha van már párod, akkor nem kérdés, hogy kivel töltsd ezt a kellemes hétvégét. Tegyetek a „tűzre”! Olyan közös programot találjatok ki, aminek kapcsán sokat nevethettek! Úgy tűnik, hogy most a párod partner lesz ebben. Ha nincs még párod, akkor összefuthatsz valakivel, aki szokatlanságával, „másságával” fog vonzani. Készülj fel rá, hogy ő valóban egészen más, mint te! De hiszen a mondás is azt tartja, hogy „ellentétek vonzzák egymást”. Meglátod, ez lesz ennek az új kapcsolatnak az igazi értéke. Persze nem szabad elfelejtened a másik mondást, miszerint „kettőn áll a várás”. Vagyis mindketten kell, hogy akarjátok.

Exit mobile version