Heti horoszkóp április 18-tól

Izing Klára | 2011. Április 18.
Teliholddal és a kőkemény Mars–Szaturnusz szembenállással kezdődik a hét, de szerencsére ezután lesznek jó fényszögek, s ezek romantikussá és szerelmessé tesznek bennünket.

Kos:
Ezen a héten nem kell féltened az állásodat, illetve fantasztikus terveid lesznek, amelyekkel pénzt kereshetsz. Még az is megtörténhet, hogy sok minden a vágyaid szerint alakul, és segítségére lehetsz egy olyan személynek, aki talán a rokonod, vagy lelkileg nagyon közel áll hozzád. A meglévő párkapcsolatokban óriási feszültségre számíthatsz, ha hosszabb ideje jártok együtt vagy együtt éltek, akkor ismét szakítópróba elé kerültök, és most bármennyire igyekszel, lehet, hogy a kapcsolat tényleg nem lesz menthető – főleg, hogy egy harmadik személy felbukkan, aki nagyon bejön neked.

Bika:
A szerelemben kevesebb a szerencséd ezen a héten. Már a hét elején torkig leszel a partnereddel, és bekerül az utolsó csepp is abba a bizonyos pohárba. A munkahelyeden is olyan dolgok történnek, amelyek miatt legszívesebben fognád magad, és ha lehetne, legszívesebben egy másik bolygóra költöznél. Sajnos nem teheted, viszont jön a hosszú hétvége, ami azt jelenti, hogy ez idő alatt feltöltődhetsz, és olyan emberek társaságát élvezheted, akikkel minden perc öröm.

Ikrek:
Ha a párkapcsolatodban volt némi keverés-kavarás az elmúlt időszakban, akkor ezen a héten komoly változásra számíthatsz. Egy régi szerelem kezdődhet újra, mert a sors olyan helyzetbe hoz benneteket, amikor minden sérelem elfelejtődik, és rájöttök, hogy egymással volt a legélvezetesebb, a legnyugodtabb, de egyben a legizgalmasabb időszakotok is. A munkában alattomos helyzetre készülj, mert valakinek a kedvessége, a mosolya, a segítőkészsége mögött ravaszság és esetleg furkálódás bújik meg.

Rák:
Óriási változások várhatók az életedben, az életviteledben. Ezt talán már érzed, hogy semmi nem úgy alakul majd, ahogy azt korábban eltervezted. Egy kissé meg vagy rémülve tőle, mert az ember annyi mindent hall, és mivel nagyon jó a beleérző képességed, ezért sokkal könnyebben gondolsz most negatív dolgokra is, amelyeknek a te esetedben nincs valóságalapja. A szerelemben tomboló időszak veszi kezdetét, úgy érzed, hogy ilyen szerelmet talán még sohasem éltél át.

Oroszlán:
Kapd össze magad ezen a héten, és aki nem szimpatikus, akit képtelen vagy elviselni, azzal is próbálj meg aranyos lenni, mert muszáj lesz békét kötnötök, ugyanis sokkal hamarabb lesz szükséged rá, mint azt gondolnád. Elsősorban az anyagi ügyek azok, amelyek miatt számítasz rá. A szerelemben olyan valaki varázsol el, aki nem mond el magáról mindent, nem teljesen őszinte veled, és az érdekes az, hogy talán már meg sem lepődsz rajta.

Szűz:
Fantasztikus szexuális teljesítményt nyújtasz a héten, talán még a rekordok könyvébe is bekerülhetsz. Ennek a kapcsolatnak van jövője, ha akarod, mert most rajtad múlik, de akkor ügyelj arra, hogy ne csak a szex legyen őrületes, hanem valami közös témátok is akadjon, különben az ágyjelenetek nem sokáig fognak összetartani benneteket. Anyagi ügyeid siralmasak, ha külföldre készülsz, jól nézz körül, hogy hova mész, mert kifoghatsz valami borzasztó irodát és még borzasztóbb utazást.

Mérleg:
Egyre jobban érdekel az ezotéria, ami nem csoda, hiszen olyan dolgok történnek veled a héten, amelyre nem találod a magyarázatot, viszont kezedbe kerülhet egy olyan könyv, amely választ ad a kérdéseidre. Ráadásul megtapasztalhatod a gondolat teremtő erejét is, képes vagy talán még a varázslásra is. Meglévő párkapcsolatod hiába szeretne bármit, ellenállsz, ami nem csoda, hiszen már itt az új. Vagy éppen a régi, aki olyan csúnyán viselkedett veled? Nehogy ugyanabba a folyóba lépj…

Skorpió:
Szerelmes vagy, az nem vitás, és boldognak, kiegyensúlyozottnak érzed magad, mert viszonzott szerelemről van szó. A munkában is nagy eredményeket érsz el, remekül szerepelsz, ha valamit elő kell adnod, és a testvéreddel a kapcsolatodat új alapokra helyezheted, és ez kiegyensúlyozottá tesz. Talán a környezetedben van több olyan ember, akik miatt olykor nehezebbnek érzed az életet, és bizonytalan a jövőről alkotott képed is. De ne keseredj el, mert ennek a hét végén már nyoma sem marad.

Nyilas:
Csak az a fontos, hogy a szokásos nyomulásodból – ami számodra teljesen természetes, fel sem tűnik – vegyél vissza egy kicsit, mert akit kiszemeltél magadnak, megrémül, és semmit sem akar majd, mint növelni a távolságot közöttetek. Viszont pénzügyekben nem panaszkodhatsz, mert még azt is megkapod, amiről lemondtál. Egy baráti kapcsolatból nagyon-nagyon eleged van, és talán most jött el az idő, hogy ha nem is megszakítod, de legalább az őszinte, kendőzetlen véleményed megmondod neki.

Bak:
Olyan szenvedélyes és rámenős vagy, hogy a partneredet teljes meglepetésként éri mindez, és persze odavan az örömtől. És attól még jobban, hogy nemcsak a kémia működik kettőtök között nem mindennapi módon, hanem az érzelmek is. Vagyis egy óriási egymásra találás, nagy szerelem, amiről lehet, hogy nem beszélsz, de egyszerűen rád van „írva”, hogy igen, minden porcikáddal őt kívánod, és csak rá tudsz gondolni. Ami nagy gondot jelent a munkában, mert hibát hibára halmozhatsz, és akár meg is válhatnak tőled.

Vízöntő:
Meglátni és megszeretni egyetlen pillanat műve lesz. Ha ezt az érzést még nem élted át, akkor biztos lehetsz benne, hogy a héten ez nem kerül el. De az már nem olyan biztos, hogy ez egy személynek szól, előfordulhat, hogy egy tárgynak, amely fantasztikusan mutatna az otthonodban. És amit most meg is engedhetnél magadnak, hiszen pénz áll a házhoz, amelynek már éppen itt volt az ideje. És meg tudod végre azt a kölcsönt is adni, amit korábban kértél.

Halak:
Ugyan nehezen megy, de mégis nyíltan fel kellene vállalnod mindazt, amit valakinek vagy valakiknek a háta mögött csinálsz, pontosabban keversz-kavarsz, mert biztos lehetsz benne, hogy egyszer a fülükbe fog jutni, és akkor rendkívül kínos helyzetbe kerülsz. És ez a héten is megtörténhet, aminek a következménye lehet, hogy elveszítesz valamit vagy valakit, aki bizony fontos lenne neked. A hosszú hétvégén olyan társaságban leszel, akikkel élvezheted az életet.

 

Exit mobile version