Milyen pár lenne Liptai Claudia és Hajdú Péter?

Izing Klára | 2011. Május 11.
Nem vehető komolyan a következő asztrológiai összeboronálás. Ugyanis az asztrológus nem kapott pontos születési adatokat, ezért csak Nap-ház horoszkópból következtet arra, hogy a név nélküli személyek a csillagok szerint, ha összejönnének, mire számíthatnának.

Alekosz – 1978. 01. 01.
Éden Szandra – 1989. 09. 22.

A félinformációkkal ellátott asztrológus véleménye:

A két ember Nap-ház szinasztriája alapján a legnagyobb jóindulattal azt tanácsolnám, hogy tartsák magukat egymástól távol. Eleve a nő horoszkópja arra utal, hogy nem tartozik az egyszerű esetek közé, és minden valószínűség szerint a férfinél erősebb egyéniségű. De ami a lényeges, hogy mindkét horoszkópban a Jupiterek kölcsönösen támadják az egyéniséget jelentő Napokat, ami arra utal, hogy a két ember nehezen viselné majd el egymást. Ha összejönnének, kezdetben ez a fényszög arra sarkallná őket, hogy rámenősek legyenek, és olyan rizikót vállaljanak céljaik elérésében, ami a bukásukat hozhatja el. Együtt akár tékozló és túlzó életvitelt folytathatnának. A nőre jellemző a féltékenység, és az elemi erejű szenvedély, míg a férfire inkább a szabad szerelem szeretete és a partnereivel való nagyvonalú viselkedés.

Szerintünk:

Érdekes páros lenne az ő kettősükből, mindkét fél meghatározó egyénisége egy-egy nézett valóságshow-nak, így aztán ha másért nem is, egy saját kétfős műsorért simán vállalnák a házaséletet. Az persze kérdéses, hogy az állandóan elméleteket gyártó Alekosz és a kavarógép Szandra hány percig bírnák együtt vérengzés és késdobálás nélkül. Szinte már látjuk, ahogy a hajdobálós imádom a testem és az agyam Szandra üvöltve támad dühítően higgadt urára. 

Hajdú Péter – 1975. 04. 11.
Liptai Claudia – 1973. 07. 15.

A félinformációkkal ellátott asztrológus véleménye:

A két Nap-ház horoszkópot összevetve több bolygó is jó fényszöggel kapcsolódik egymáshoz. Viszont a Napok nehéz fényszögben vannak, amik egy idő után frusztrálhatják egymást, főként a Kos jegyű férfit fogja idegesíteni a Rák jegyű nő. Konkrétan képtelen lesz elfogadni az egyéniségét. Érdekes a két horoszkópban a Merkúrok, a kommunikáció bolygójának helyzete. Egy idő után nem fogják tudni, hogy a másik mit akar, elbeszélhetnek egymás mellett. Aztán a későbbiekben a férfi a nőt anyagiasnak tarthatja, a nő pedig úgy gondolja, hogy a férfi a vágyaival a fellegekben jár. Ami előnyös, hogy a nő vissza tudja fogni a férfit attól, hogy őrültségeket tegyen, hirtelen, első felindulásból belevágjon olyanba, amibe nem kellene.

Szerintünk:

Mindketten imádnak pitiáner parkolási „bűntényeket” elkövetni, és ez már bőven elég ahhoz, hogy legalább egy közös témájuk legyen. Persze Hajdú úr jobban szereti az olyan nőket, akikkel a közös téma ő maga, azonban Claudia pont az ellenkezője. Direkt hergelné vörösödő fejű párját és titokban jól szórakozna. Mi azért belenéznénk a mindennapjaikba.

 
Szerelmi horoszkóp 2011 nyarára

 

Németh Kristóf – 1975. 11. 05.
Szabó Zsófi – 1988. 09. 22.

A félinformációkkal ellátott asztrológus véleménye:

A két Nap-ház horoszkópot összevetve izgalmas kép rajzolódik ki. Ugyanis a Szűz jegyében született nő nagyvonalú, óriási lelke van, amelyben hatalmas szenvedélyek tombolnak. Ahogy mindenben, a szerelemben is hajlamossá válhat a túlzásokra, és a tökéletes társat keresi szinte egész életében, akire felnézhet, és akin persze majd uralkodhat. A férfinek tetszik, sőt elfogadja a nőt, a szépségét, a fiatalságát, a büszkeségét, a romantikusságát, egyéniségét. Ám a nő Szaturnusza nem fogadja el a férfi megjelenését, szélsőséges magatartást válthat ki a férfiból, és óriási csatározások kezdődhetnek meg közöttük. Mindezek hátterében állhat némi kisebbrendűségi érzés – elsősorban a nő részéről, amelyet ügyesen titkol –, illetve a félelem a csalódástól.

Szerintünk:

Mi már látjuk szemeink előtt, ahogy a két szappanoperahős egymásba gabalyodik egy rendezvényen, majd Rómeó és Júlia módjára bujkálnak, nehogy Pongrácz Péter vagy Kertész Vilibá megtudják, hogy ők bizony a két nagy kereskedelmi csatorna tiltása ellenére egymásra találtak. A Gézát alakító Németh Kristóf néha motorra pattanna és meg sem állna Csillagkútig, ahol a Kékmacsek egyik eldugott zugában vallana szerelmet az ő Bettijének. Aztán persze a sorozat írói csupán elővigyázatosságból kénytelenek lesznek kinyírni mindkét szereplőt, de mit számít a Bettinek a rázuhanó lift vagy a Gézára boruló téglafal, ha a szerelmük lángol. 

SP – 1988. 11. 30.
Iszak Eszter – 1987. 11. 08.

A félinformációkkal ellátott asztrológus véleménye:

A férfi Nap-ház horoszkópjából az derül ki, hogy bohém, optimista beállítottságú, de mégis van benne egy jó adag keménység, ridegség, ezért képes az energiáit féken tartani. Az ösztönei és a lelkiismerete között gyakran támad feszültség, amelyből felmerül a bűn és a bűntudat problematikája, illetve megoldásként a félreállás, a lemondás jelentkezhet. Esetleg felmerül benne, hogy nem olyan értékes, amit a Skorpió jegyű nő fel tud benne oldani, de ha a férfi nem úgy cselekszik, ahogy a nő elvárja, akkor ezt a negatív érzést el tudja benne mélyíteni, illetve meg tudja büntetni. A két ember Nap-ház horoszkópját összehasonlítva, ha összejönnek, óriási játszmák alakulhatnának ki, de a kapcsolatuk nem szólna egy életre, és valószínűleg történne közöttük olyasmi, amit sohasem tudnának elfelejteni.

Szerintünk:

Mégis milyen felejthetetlen történhetne kettejük között? Esztert rajtakapja SP Fluor Tomival (vagy pont fordítva)? Simán belefér, a műsorvezető ugyanis szereti gyakran változtatni partnereit, és általában a bulvárlapok címlapjáról választ. Egy biztos, egyik sztár sem áll szószátyár hírében, így éjszakákon át tartó beszélgetésekre nem számíthatunk, de akkor vajon mivel ütik el az időt? 

Exit mobile version