Heti horoszkóp május 23-tól

Izing Klára | 2011. Május 23.
A Vénusz és a Mars ölelkeznek, amihez a Plútó tág trigonnal küldi csókjait és jókívánságait. A szenvedély, a magas hőfokon izzás, a sikerek jellemzik a hetet, de állatövi jegyenként eltérően.

Kos:
Ugyan nem vagy az a nagy változtatós fajta, de most muszáj lesz alkalmazkodnod ahhoz, amit kitalálnak. Pénzügyek terén óriási szerencséd, hogy van megtakarított pénzed, mert most szükséged lesz rá, ugyanis nem kapod meg olyan ütemben azt, ami jár, mint ahogy számítasz rá. A meglévő kapcsolatokban kiújulhat egy régi vita a pénz miatt, de le tudod szerelni őt, és a dolgok aztán szépen kisimulnak kettőtök között. Váratlanul ér a szerelem, nem is akarod, nem is mered elhinni, de akit megismersz, az érdemes lesz arra, hogy ne utasítsd el.

Bika:
A szenvedély a héten szinte maga alá temet. Olyan fantasztikus lesz a szerelmi életed, hogy talán nem is lesz kedved kikelni az ágyból, vagy nem lesz olyan hely, ahol ne az jutna eszedbe, itt is szívesen csinálnám! Őrülten szexi vagy, ezért nem csodálkozhatsz azon, hogy mindenki téged akar. És mivel nemcsak a vonzerőd erőteljes, hanem szellemileg is jó formában vagy, ezért aztán nem lesz gondod vizsga, felvételi vagy bármilyen tárgy előadásánál. Utazáskor pedig óriási mázlista vagy, mindenki irigyelni fog.

Ikrek:
Ha nem fogadtad meg a múlt héten azt a tanácsot, amit kaptál, akkor ezen a héten sokkal jobban fogod érezni azt, hogy kihasználtak, becsaptak, és még jobban fájnak a múltbeli dolgok, mint korábban. Ráadásul kínos helyzetbe hozod azt a személyt is, akitől az információt kaptad, és biztos lehetsz benne, hogy a közeli jövőben nem fog veled szóba állni. Viszont valaki ragyogó csajnak vagy pasinak tart, és már régebb óta hajkurász, hogy járj vele. Hát itt a ragyogó alkalom, hogy belemenj a viszonyba. A munkahelyeden vagy a suliban továbbra is bizonytalan a helyzet.

Rák:
Barátodnak vagy a barátnődnek a lehető legjobb tanácsokat tudod adni, elsősorban szerelmi  ügyekben, hiszen te is olyan szerelmes vagy, hogy az már őrület. Annyira jó vele a szex, hogy azt talán már be kéne tiltani. Azt se felejtsd el, hogy rendkívül termékeny a mostani hét, és ha még nem szeretnél gyermeket, akkor védekezz. Ha pedig mégis megtörténik, az, amire nem gondoltál, akkor az idegeskedések, vacillálások után 9 hónap múlva megszülethet az eredménye. Pénzügyek terén nem vagy a spórolás világbajnoka, főleg ha utazol vagy tanulsz, mert valami olyan kiadásra készülj, amire egyáltalán nem számítottál.

Oroszlán:
Talán vissza kell fognod magad ezen a héten, mert olyan szenvedélyes érzések uralkodnak el rajtad, hogy akár őrültségekre is képes leszel, és még az is előfordulhat, hogy a baleseti sebészeten kötsz ki. Olyan energiával vetheted bele magad a munkába, mint talán korábban még sohasem, olyan dolgokat tanulsz közben, amelyek teljesen újak, és mindezt élvezed. Persze régi tapasztalataidnak is hasznát veheted, de az újdonság varázsa lebilincsel. Barát kérésére mondj nemet, aki amúgy sem őszinte veled, és csalódást okozhat. A szerelemben pedig ne legyen parancsoló a modorod, inkább odaadó – most ez jön be!

Szűz:
Külföldi utazás élményeivel van tele a lelked, és előfordulhat, hogy vagy az utazás tesz jót a szerelmi kapcsolatodnak, vagy ott jössz össze egy kedves lökött alakkal, aki olyan a szerelemben, mint egy kitörni készülő vulkán. Ha vizsgázol vagy tanulsz, most nem lesz okod panaszra, mert rendkívül jól kommunikálsz, és annyira meggyőző vagy, hogy most nincs olyan, amit ne hinnének el neked. Mindez az álláskeresés során is nagyon bejön. Viszont ha dolgozol, sajnos titkos ellenséged keresztbe tehet neked, de vigasztaljon a tudat, hogy nagy baj nem lesz belőle.

Mérleg:
Ha titkos viszonyt folytattál, vagy a régivel kavarodtatok össze újra, akkor ezt a héten az otthoniak is megtudják, amit nem hagynak szó nélkül. Ám te annyira higgadt – már-már makacsnak és elutasítónak is lehetne nevezni – leszel, hogy nem veszed fel a kesztyűt, és nem mész bele a vitákba. Mert te tudod, hogy neked mi a jó, és azt is, hogy ez az egész mire volt jó. Ha a régi jelentkezik, és te inkább elutasítod, az is érthető, de a sarkára fog állni, és nem hagyja, hogy lezárd, mert talán rájött, hogy te vagy az igazi. Ha dolgozol, sajnos elveszítheted egy támogatód.

Skorpió:
Legendás szerelmi képességeidet a birtoklási vágy fűti, de most olyan heted lesz, hogy a meglévő kapcsolatodban a partneredet bármire rá tudod venni, és tényleg olyanná válik, mintha a te kis rabszolgád lenne. Előfordulhat, hogy barátnak nem nyújtasz segítséget, és tulajdonképpen eleged is van belőle, igaz, hogy az jó volt, amit kaptál tőle, de most te is nehéz helyzetben vagy, és nincs akkora hatalmad, hogy megvédd. Ha nyilvánosság előtt kell szerepelned, a lehető legjobb formában leszel, olvadoznak tőled, és hirtelen azt hiszed, talán cukorból vannak…?

Nyilas:
A munkára vagy a tanulásra koncentrálj a héten, mert itt lesznek átütő sikereid, míg a szerelemben vagy a meglévő párkapcsolatodban nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt szeretnéd. A szerelemben váratlanul eltűnik vagy furcsán viselkedik az a személy, akihez nagyon vonzódsz. A házasságokban viszont elbeszélhettek egymás mellett, illetve partnered nem látja kristálytisztán a saját jövőjét, és ez okozhatja a problémáját. Tőled vár vigasztalást vagy olyan mondatokat, amelyek eloszlatják a kétségbeesését. És te tudsz mondani olyat, hiszen a munkában és pénzügyekben minden a lehető legnagyobb rendben lesz.

Bak:
Csak azt ne mond, hogy nem vagy szerelmes! Vagy legalább azt ne, hogy nincs senki a láthatáron, aki tetszene, mert ez most nem lenne igaz. Valaki úgy vonzódik hozzád, mint mágnes a vashoz, és az is igaz, ha úgy teszel, hogy nem veszed őt észre vagy egyenesen fütyülsz rá, akkor még inkább felizgatod. De az is megtörténhet, hogy előrelépés történik külfölddel vagy tanulmányokkal kapcsolatban, és ettől szinte szárnyaid nőnek. Viszont otthon állhat a bál, előfordulhat, hogy a rokonaid viharos időszakot élnek éppen.

Vízöntő:
Büszke vagy a családodra, de az is lehet, hogy a lakásodra, vagy valami olyan dologra, ami az őseidhez kötődik. De az is lehet, hogy szerelmes vagy, és a kedveseddel a családi fészekben randevúzgatsz, titokban. Ami nem is lenne nagy baj abban az esetben, ha nincs egy állandó partnered, mert sajnos akkor minden esély megvan arra, hogy lebukj. A héten az a lényeg, hogy ne feltűnősködj, éppen eléggé különleges egyéniség vagy, nincs arra szükség, hogy a még nagyobb láthatóság kedvéért olyan dolgot is vállalj, ami esetleg fájdalommal jár vagy az egészségedet veszélyezteti.

Halak:
Meglévő párkapcsolatban nagyon jól érzed magad, az égvilágon mindent meg tudtok beszélni, és ismét biztosíthatjátok egymást arról, hogy a szerelem és a szenvedély a nehézségek ellenére sem hűlt ki közöttetek. Egy barátoddal pedig ugyan hullámzik a viszonyotok, de a héten nagyon összetartotok, és együttes erővel léptek fel valamiért vagy valakiért, egészen biztos, hogy sikerrel jártok. Otthon viszont nem alakul minden tökéletesen, lehet, hogy a rokonaid azok, akiknek csalódást okozol. De az is megtörténhet, hogy a héten lesz egy buli, ahol többet iszol a kelleténél, és ez nem vet rád jó fényt.

Exit mobile version