Heti horoszkóp július 11-től

Izing Klára | 2011. Július 11.
Izgalmas hetünk lesz, az Uránusz, a Vénusz és Szaturnusz nehéz fényszöggel kapcsolódnak egymáshoz, közben jó fényszögek garmadája oldja ezt a feszültséget.

Kos:
Bulizás, társasági élet helyett inkább a munka frontján kell harcolnod, ha azt akarod, hogy elismerjenek, és némi pénz álljon a házhoz. Minden adott ahhoz, hogy találkozz azzal a személlyel, aki miatt azt mondod, ez már tuti, ez az, aki mindenben megfelel neked. Azért azt nem kéne elfelejteni, ha van valakid, akkor ezt nem nagy arccal kéne hangoztatnod mindenhol, mert olyan balhé lesz belőle, mint annak a rendje. Pénzügyekben a templom egere irigylésre méltó helyzetben van hozzád képest.

Bika:
A héten kisebb fajta sokkhatás ér, és tele lesz a hócipőd azzal, hogy mindent neked kell intézned. Csak nyugodtan lázadj fel, mert lesz, aki melletted áll, és segíteni fog, bármi történjen is. Ráadásul az otthoni ügyeid is frankón alakulnak, minden meg tudsz beszélni a családtagokkal, és talán még arra is rá tudod őket beszélni – persze nem parancsoló stílusban! –, hogy azt tegyék, amit igazán te szeretnél. És ha együtt kavarsz valakivel, ezen a héten még az is lehet, hogy komolyan gondolod az egészet, és bemutatod őt az őseidnek.

Ikrek:
A héten nagyon cool vagy! És ez a szerelem területén mérhető le a legjobban, mert minden fej, amelyet el akarsz csavarni, a tiéd. És te vissza is fogsz élni a helyzettel, még az is lehet, hogy több randit beszélsz meg, és amilyen szeleburdi vagy, összevissza keversz mindent, és aki igazán tetszik, pont azzal szúrod el a dolgokat, és rád marad egy lúzer. Ha együtt élsz valakivel, a féltékenység zöld szemű szörnyetege beteszi a lábát hozzátok, ami végképp nem hiányzik. Pénzügyek terén légy óvatos, azt a kis összeget, ami már morzsának is nevezhető, próbáld meg növelni, vagy legalább az egészet nem eltapsikolni.

Rák:
Még az is lehet, hogy közlik veled, és nem is kíméletesen, hogy nem férsz bele az új képbe, amit a főnökség kialakított. Nincs értelme a hízelgésnek, mert nem változik semmi. Viszont nagyon jó lenne, ha ezt elmondanád olyan embereknek, akikkel nagyon jó viszonyban vagy – esetleg a családban, a rokonságban akad olyan ember, aki döntési helyzetben van –, és ők tudnak rajtad segíteni, lesz munkád nagyon gyorsan. A szerelemben a héten az a baj, hogy a partnered birtokolni akar, és ez neked nem tetszik. Voltál már hasonló szituban, és nem lett jó vége, és ha most nem mondasz ellent, akkor ebben is gáz lesz.

Oroszlán:
Olyan szellemi formában vagy a héten, hogy azt hiszik, talán te vagy az, aki mindenre tudja a választ, sőt előre meg is sejti a jövőt. Egyszerűen nem lesz kérdés, amelyre ne tudnál felelni, és a válaszaid, vagy amit előadsz, megragad mások fejében, elgondolkodnak rajta, és előbb-utóbb az lesz, amit te akarsz. A megjelenésed a héten egy kicsit avítt, ami azt jelenti, hogy jó lenne, ha felfrissítenéd a ruhatárad, mert ebben a szerkóban nincs az az ember, aki kívánatosnak tartana, sőt egyáltalán valamiféle erotika még csak eszébe sem jutna veled kapcsolatban.

Szűz:
Minden rendben veled a héten, így aztán nem lehet csodálkozni azon, hogy versengenek érted, és akinek igent mondasz és átbulizol vele egy, netán több éjszakát, ráadásul különleges helyeken, fantasztikus erotikus élményben is részesítitek egymást. Persze ha együtt élsz valakivel, és a hűség szobra vagy, akkor ez mind visszafogottabban érvényesül, de valami új színt vihetnétek az erotikus játékokba. Ha dolgozol, akkor a munkában változásra számíthatsz, még az a csoda is megtörténhet, hogy a főnököd elismeri a teljesítményedet, sőt pénzben is kifejezi ezt.

Mérleg:
Nem vagy csúcsformában a héten, inkább valami aggszűzre vagy agglegényre hasonlítasz, aki még mindig képes siratni azt – vagy ha nem is ejtesz könnyeket érte, de sokat gondolsz rá, és naponta többször lesed a közösségi portált, hogy milyen képeket vagy infót tesz fel ez a galád –, aki olyan piszokul elbánt veled. Ha együtt élsz valakivel, netán házas vagy, akkor partnered annyira ideges, hogy majd szétrobban, és ennek sajnos te vagy az oka. Olyan dolgokkal állsz elő – sajnos nem saját ötlet, mert talán ilyen eszedbe sem jutna, hanem kedves barátnőd vagy barátod sugalmazza ezeket –, ami akár szét is választhat a párodtól.

Skorpió:
A humor hetének is nevezhetnéd a mostanit, ha képes leszel nevetni olyan dolgokon, amelyeken máskor csak sírni tudtál. A munkában simán mennek a dolgok, nem is gondoltad volna, hogy ennyire jól alakulnak a feletteseddel az ügyeid. Mindez annak is köszönhető, hogy pontosan tudod, mikor mit kell mondanod. Ezt nevezik: valaki jó időben van jó helyen, és még ráadásul tudja, hogy mikor kell hallgatni és megszólalni. Külföldi utazást halassz el, ha nem lehet, az összes létező biztosítást kösd meg. A szerelemben kifoghatsz valaki, aki a szexben nem valami nagy spíler.

Nyilas:
Az a fontos, ha összejössz végre valakivel, akkor bármilyenre sikerül is szerencsétlennek az ágyjelenete, ne törjön ki rajtad a röhögés, mert ezzel végérvényesen vége a bimbózó kapcsolatodnak, ami lehetett volna hosszú távú és jó. Valamint szegény partneredet ezzel a röhögéssel úgy hazavágod, hogy utána talán pszichológushoz kell fordulnia, és időbe telik, míg egy jó kapcsolatot össze tud hozni. Ja, és nem kell sehol olyan dologgal hencegni, amiből nemcsak neked lehet károd, hanem annak a személynek is, aki különböző dolgokat szerez neked fél vagy negyed áron. Mert biztosan lesz olyan jóakaró, aki bemószerol benneteket.

Bak:
Menő vagy nagyon a héten, oszthatod az észt, és akit kiszemeltél, valami csodaként fog bámulni rád. Talán nem tart istennek, de közel jár ahhoz, hogy úgy vélje, talán egy másik bolygóról jöttél, és onnan tudsz ennyi mindent. Ezzel aztán leveheted a lábáról, de vigyázz, mert élvezheted az ájult rajongását, de előfordulhat, hogy mivel termékeny a hét, kilenc hónap múlva megszülethet ennek a kalandnak a gyümölcse. Ha már régóta együtt jártok, akkor a munkahelyi nehézségeket leszámítva és némi irigység érzését felfedezve a lelkedben, rendben lesz minden.

Vízöntő:
Nagyon tuti a megjelenésed, és ez az oka annak, hogy ragadnak rád nemcsak az ellenkező neműek, hanem még a saját nemedből is. Ha párkapcsolatban élsz, akkor viszont gáz lesz, mert a kedvesed ezt észre fogja venni, nem hagyja szó nélkül, és olyan cirkusz lesz – még ha nem csináltál semmit sem, csak gondolatban –, hogy a szomszédok ezen a héten jól kiszórakozhatják magukat. Viszont ha dolgoznod kell, akkor figyelj oda a munkádra, és arra is, hogy kinek mit mondasz, mert ha elvétsz valamit, vagy rosszkor szólalsz meg, és nem jót mondasz, nehéz lesz ezen a helyen tovább maradni.

Halak:
Ezen a héten semmi esetre sem lehet halacskának nevezni téged, inkább egy nagy halnak, egy valóságos cápának. Aki aztán tudja, hogy mitől döglik a légy, és ezt be is veti, így aztán nem csodálkozhatsz azon, hogy olyanok is felkínálkoznak, akiket akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. De sajnos benne van a pakliban, hogy éppen az jön be neked, akitől távol kellene tartanod magad, mert semmi jóra nem számíthatsz tőle, talán még egy antibiotikumos kúra is kinéz a vele való intim együttlét során. Pénzügyeid siralmasak, még jó, hogy nincs adósok börtöne.

Exit mobile version